Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dnb

i co tu zrobić????? mam dość swojej najbliższej rodziny

Polecane posty

Gość gość
Autorka nie jest patologią , raczej jej matka . Przecież nie pali ani nie pije , głupio robi to fakt bo pierwsze co powinna skończyć szkołę pójść do pracy i się wyprowadzić . Autorko a co na to Twój narzeczony ? Co on chce robić ? Po porodzie można brać tabletki antykoncepcyjne , są jednoskładnikowe . Ja brałam

ja mam skonczona szkole i mature wiec mam to z głowy, a na studia sie nie wybieram bo mnie na to nie stac poza tym czy mi studia pomogą? teraz to znajomosci sie liczą. Ja tez nikomu nie zostawiam juz małej. Niby są 2 czy 3 osoby ale dziadkowie maja ponad 70 lat to nie dają rady i nawet zabardzo nie chcą a matka pijaczka? ona jest nie odpowiedzialna. Przeciez w te wakacje jak bylo takie słonce to chciala mała na dwór o godzinie 12 wziąć na basen na podwórku. Szok! Wiec ja jej nie podsyłam dziecka i nigdy nie podeśle! Nie potrzebuje jej pomocy. Gość wczoraj to nie jest mieszkanie alkoholiczki tylko dziadkow, oni nam zostawili ten dom i ona jest na dole a my na górze i tyle. Nie wyrzucą jej a szkoda ;/ Bo chyba z litośći ;/ Poza tym musieli by jej mieszkanie zapewnić.. A co do ślubu to akurat tak mi pasuje bez ślubu. Coraz wiecej par żyje bez ślubu i nie narzeka :) Nawet obok sasiedzi nie maja ślubu. Jeszcze mam se ślubem głowe zawracać.. Ciekawe kogo bym zaprosiła na ten ślub?? Wstyd zapraszać taką rodzine.. pfff

gość wczoraj Wiem że coś mogę zmienić, inne kobitki wcześniej co pisały twierdzą że nic nie zmienię.

"Autorka nie jest patologią , raczej jej matka . Przecież nie pali ani nie pije , głupio robi to fakt bo pierwsze co powinna skończyć szkołę pójść do pracy i się wyprowadzić . Autorko a co na to Twój narzeczony ? Co on chce robić ? Po porodzie można brać tabletki antykoncepcyjne , są jednoskładnikowe . Ja brałam" Ale mozna brać te tabletki karmiąc dziecko piersią??? On mowi ze trzeba odłożyć kase albo kredyt wziąć i wyjechać stąd