Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość199009

Wesele w Częstochowie i okolicach

Polecane posty

Gość gość199009

Witam! Podpowiedzcie proszę, może ktoś był ostatnio był na weselu w Częstochowie czy okolicach - Olsztyn, Wrzosowa, powiedzmy w odległości do 20 km i może polecić salę, gdzie był zadowolony z jedzenia? Zależy mi na wystroju ale bez przesady, chcę żeby przede wszystkim jedzenie było smaczne, nie chcę zagłodzić gości robiąc wtopę z menu :) Będę bardzo wdzięczna za podpowiedzi, szukam sali na przxyszły rok, niedużej, do powiedzmy 70 osób :)

Gość małaRybkA
Ja polecam: Gracja w Cz-wie przy ul. Huculskiej, sama tam miałam wesele ok. 2 lata temu, super sala,bardzo dobre jedzenie jedzenie (smak i ilość), obsługa bez zarzutu, salę wybraliśmy ze względu na rekomendacje znajomych. Ostatnio zaś byliśmy na weselu w Czarnym Lesie, sala DAGA, też polecam. Jedzenie i obsługa na wysokim poziomie.

Gość gość199009
Dzięki :) Ktoś jeszcze coś? Nikt nie był ostanio na weselu? Co myślicie o zajeździe u hermanów w olsztynie? :)

Gość gość199009
Podbijam..

Gość gość
A ja byłam niedawno na weselu pod zamkiem w Olsztynie i jedzenie było bardzo smaczne i wszyscy dobrze się bawili

Gość gość199009
A kojarzysz gdzie w olsztynie, czy jak sie nazywala? Jest tam kilka sal :)

Gość gość
A ma być bardzo tanio, czy smacznie? Bo jak smacznie, to adresu ci nie podam, ale dobry kucharz jest jak się wjeżdża Łódzką do Kiedrzyna, tak na styku Kiedrzyna i Częstochowy. Tylko oni mają sporo terminów pozajmowanych, ale próbuj spytać.

Gość gość199009
Raczej smacznie, niekoniecznie super tanio :)

Gość Kariooka9
hmmm a może troszkę dalej np Kraków ? Fajna sala weselna jest w http://www.centrum-biznesu.eu/ , funkcjonalne pod kątem organizacji wesela, dobry dojazd, spory parking etc. :)

Gość Darek

Jeśli szukacie lokalu lub pomocy w sprawie wesela to polecam zerknąć tutaj https://www.gdziewesele.pl/