Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poszłam z nim za wcześnie do łózka i facet mnie przez to skreslił

Polecane posty

Gość gość

Po 1,5 miesiąca:-( ale głupia byłam, a tak szalał ze mną. Po seksie wszytsko się zmieniło i on przestał się odzywać.

Gość gość
Bzdura. Po prostu tylko chciał cię przelecieć. A jak już cię zdobył, to automatycznie przestał się tobą interesować i zapewne szuka nowej "zdobyczy".

Gość prawictwo pospolite 152
to nie przez to cie przekreslił . A wiesz dlaczego ? ? Bo ja bym sie nie umówił z dziewczyną , która mi sie nie podoba. .. On od poczatkku był z toba tylko dla łózka .. Wiec czy byłoby to po 3 miesiacach czy po miesiacu to i tak by odszedł

Gość gość
Nie wyglądał mi na takiego co chce tylko zaliczyć, wydawało mi się ze łączy nas coś więcej ale on diametralnie zmienił się po seksie.

Gość gość
zgadzam się z powyższymi wypowiedziami

Gość gość
No ale ja mu się podobałam:-( No a poza tym nawet jeśli chciał mnie tylko do łóżka to czemu nie chciał tego zrobić ze mną kilka razy? Czemu po jednym razie sobie mnie odpuścił?

Gość gość
No i co z tego, że ci nie wyglądał? Wiesz, ilu wyglądających na porządnych i rodzinnych, żonatych mężczyzn proponowało mi romans? Ich biedne żony by chyba umarły, gdyby usłyszały, co oni mówili na ich temat. :( Jeśli facet chce zaciągnąć cię do wyra, pokaże się z jak najlepszej strony i powie ci wszystko, co chcesz usłyszeć.

Gość gość
Bo nie chce stałej relacji.

Gość gość
Dziwny typ.Spierdzielił po jednym razie.

Gość paulinaaaaaaaa
Nie martw się , jesteś już dorosła, jesli czułaś ,ze to jest ten moment to 1,5 miesiaca wcale nie jest tak krótkim czasem... Założe się, ze skoro tak postapił to jakbyś zwlekała z pojciem do lozka tez by Cię rzucił. Może to taki typ zaliczacza. Wiesz, podnosi swoje ego tym,ze zaliczył kolejną laskę . Tacy też bywają, nie martw się :) Ja poszłam na pierwszej randce do łożka z facetem z którym jestem kilka lat, też mi było głupio, ze tak wyszło, ale widocznie on nie był nastawiony tylko i wyłacznie na seks

Gość gość
może uznał, że dwa razy z tą samą cichodajką to wstyd?

Gość gość
Ja strasznie się w nim zakochałam, on to wiedział i zwyczajnie to wykorzystał:-( Jest mi cholernie wstyd że tak szybko poszłam z nim do łóżka i że trafiłam na takiego dupka.

Gość brokeninside87
nie rozumiem czemu dupka, konsument to konsument, w normalnym, kapitalistycznym świecie nikt nie obraża konsumenta, to jest ŻAŁOSNE np. karanie z konsumpcję trawki czy gościnnej w kroku.

Gość gość
Olal cie bo nie bylas dziewica i tyle gdybys byla to by z toba byl a tak...

Gość gość
uciekł po pierwszym razie , bo seks z toba był słaby , a chciał cie przelecieć by sobie poprawić samoocene ., ze cie zaliczył. Koleś ma kompleksy

Zalezy od faceta . CZy trafisz na zaliczacza, czy kogoś kto cie szanuje Jak cie szanuje to może być nawet po tygodniu łózko i nie odejdzie Najlepiej zapytaj ile dziewczyn mial przed tobą .. Facet ktory mial jedną dziewczyne albo jest prawiczkiem inaczej sie zachowuje niz taki którego jesteś trzecią czy piątą .

Gość paulinaaaaaaaa
Bo tacy są niektorzy faceci, nie martw się, nie warto :) A mnie olał facet po roku spotkan , seksu, a nawet wyznan z jego strony po ktorych miałam prawo robic sobie jakies nadzieje, powiedzial nawet kiedys ,ze mnie kocha... Wiec ja chyba miałam gorzej bo po takim czasie bardziej sie przywiazałam do niego

kobiety też często dają na pierwszej randce , ale one chociaż sie z tym nie kryją ze chodzi im tylko o seks , nie próbują rozkochiwać Mialem kiedys taka dziewczynę w klasie , która wszystkim wokoł proponowała łózko na imprezie - mimo ze wypila tylko jedno piwo .. Jeden odmówił to poszła do drugiego hehe

Gość gość
Bo na początek robi się tylko loda na zachętę. Dopiero na drugiej, trzeciej randce można iść na całość. A anal to dopiero za trzecim albo nawet i czwartym podejściem. Nigdy od razu.

no ale kobieta pod przykrywką alkoholu ma wymówke , ze straciła kontrolę:classic_cool:

Gość paulinaaaaaaaa
A ja myśle ,że facet może się zakochac i jak kobieta pojdzie z nim szybko do łożka, sama tak miałam na wlasnym przykladzie, było mi strasznie glupio i myslałam ,ze mnie skresli, a on za jakis czas sie zakochał :) Różnie to bywa, choc generalnie faceci wolą zdobywać

Gość gość
on się nie zakochał , tylko poczuł , że robisz dobrze loda , lepiej niż inne dziewczyny

Gość gość
17:16 "powiedzial nawet kiedys ,ze mnie kocha" NIESAMOWITE! i dałaś mu doopy? hahahaha idiotka tal to jest jak się związek zaczyna od doopy strony :P w ogóle mi was nie szkoda bo jesteście tak durne i łatwe że to grzech was po prostu nie je/bać, nie roochać, nie wykorzystywać! :D

Gość gość
Teraz tak sobie myslę że on tym chciał sobie coś udowodnić:-( Szkoda że zabawił się moimi uczuciami, na następny raz będę ostrożniejsza i z pewnością nie pójdę tak szybko do łózka z facetem. On nawet nie zdaje sobie sprawy jak się teraz czuje, olał mnie po pierwszym naszym seksie, już chwilę po seksie czułam że coś jest nie tak. Okropne uczucie:-(

Gość gość
Teraz już dzięki niemu wiem jak facet potrafi grac, jak udawać, jakie piękne słówka szeptać aby tylko zaciągnąć do łózka:-( jest to straszne jak człowiek potrafi drugiego człowieka oszukiwać:-(

Gość gość
Przestań, nie ma żadnego znaczenia, kiedy poszłaś z nim do łóżka. Nie ma też znaczenia ile miał wcześniej partnerek ani nie świadczy o tym, że byłaś słaba w łóżku. Po prostu, chciał tylko bzykania i tyle. Zbyt się zaangazowalas, a facet nie miał jaj, żeby od razu postawić sprawę jasno.