Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marika Yura

Matka Polka W****io.na

Polecane posty

Gość Marika Yura

Zastanawia sie skad tyle niecheci i jadu na tym forum. Forum dla kobiet, ktore chcialyby podzielic sie swoimi doswiadczeniami z macierzynstwa i tu nagle tyle dolujacych wpisow. Weszlam przed chwila na na rozne forum w jezyku angielskim i nie znalazlam ani jednego obrazliwego wpisu. Czyzby Matka Polka W****io.na? Ale na co? Chcialabym zeby mi ktos wyjasnil dlaczego tyle frustracji tu jest. Przeczytalam przed chwila post dziewczyny ktora pyta o rady w sprawie niani i na wiele wpisow sa moze dwie sensowne odpowiedzi... Napiszcie mi co Was tak frustruje, ze wylewacie te scieki na forum?

Gość justausta
Bo ludzie to hieny cmentarne , chodzą do kościoła biorą komunię , wierzą w Boga ale w człowieka nie wierzą , tylko mu dokuczają ponieważ on ma , a ja nie, to znaczy że jak ja nie mam to ty też nie będziesz miał, polak wszystko ci wybaczy tylko nie sukcesu.

Gość gość
Bo tu nie chodzi o to, że wylewają jad w każdym temacie, tylko w takim gdzie ktoś ich zdaniem demonstruje swoje lepsze położenie ekonomiczne. Gdyby ten temat dotyczył zostawiania dziecka darmo z babcią, to by było cacy, ale niania to już dla biednych ludzi wyznacznik jako takiej zamożności, a na tym forum jest to źle odbierane (większość piszących to biedne osoby, lub średnio zamożne, młode i bezrobotne na utrzymaniu faceta i rodziny itd.). Tak samo jak zapytasz o drogi wózek to cię zjadą, a jak o jakiegoś Bebetto albo Tutka to luz. Podobnie jest z innymi rzeczami.

Gość kafeżyczliwa
to ja załozylam post o dniu zyczliwosci na kafe- na prawde mialam na dzieje na to ze cos to zmieni ogólnie powinnismy sobie pomagac ale mam wrazenie ze jedna druga gnoi po to zeby sobie podniesc samoocene i poczuc sie lepiej przykre wierze jednak ze jest wiecej osób które rzeczywiscie chca z tym skonczyc

Gość Marika Yura
Masz racje powazne tematy sa raczej sensowne. Ale przeciez jak ktos sobie nie radzi z dzieckiem to tez jest powazne. Smutno sie robi jak sie to czyta. Dzien zyczliwosci na kafe... Milo by bylo ale raczej nierealnie

Gość gość
Dwa słowa o Polkach: frustracja i komleksy.

Gość gość
- bo nie ma pieniędzy - nie ma pracy - nie ma porządnego faceta - miała gów/niane dzieciństwo - nikt nie nauczył jej cieszyć się z życia

Gość gość
10/10 :0 niestety

Gość gość
i najważniejsze - bo kościół ją stłamsił i wmówił jej że jest nic nie warta i winna wszystkiemu co najgorsze!

Gość gość
Nie maja pomyslu na siebie

Gość gość
wiecie co ja jak tu zaczęłam wchodzić do dziś w sumie dopiero około 3 lat podczytuję to forum i powiem tak na początku był szok potem nawet czasem płakałam ale z czasem zaczęłam pisać jak one owszem są tematy takie gdzie nie ma chejtu ale w większości jest :-o nie ma szans na zmianę trzeba to olać i wybierać tylko te wpisy które odpowiadają na pytanie np. teraz agatka ich boli :-o a ja jestem w szoku

Gość gość
Kto ma czas na Agatke i po co ?

Gość gość
Siedzę tu już wiele lat i Agatka nie jest pierwszą i z pewnością nie ostatnią hejtowaną osobą. Pamiętacie Jagodę, wiosenną mamę, Joannę i wiele innych? Wszystkie zostały ofiarami tu przesiadujących mam (?) :O Wszystkie zbyt dużo szczegółów o sobie pisały na forum, często pisały co myślą nie zawsze po myśli innych, zostały wyśledzone na portalach społecznościowych, zostały podane ich dane osobiste, skomentowane domy, dzieci, mężowie itp. Dlatego ja przy każdej sposobności na tym forum przestrzegam przed zbytnim ujawnianiem się. Jeżeli masz napisać coś o sobie to 3 razy to przemyśl, bo tu często chęć wygadania się może obrócić się przeciwko tobie.

Gość gość
Pamiętam Jagodę - fakt ona była naprawdę chamska i złośliwa, ale lubiła to i jarało ją jak ludzie o niej pisali. Joanny żadnej nie pamiętam, natomiast do dziś nie mogę zrozumieć o co chodziło w Wiosenną mamą, bo ona była miła, normalna, może tylko trochę ciepła klucha i trochę się przechwalała, ale nie było się do czego przyczepić i nie rozumiem komu tak przeszkadzała. Chyba jakiejś 1-2 osobom, które pisały na nią pod różnymi nickami.

Gość gość
no i że tym kwokom się chce mnie wk........ją wpisy agatki więc ich nie czytam znam jej klona w realnym życiu :-o niestety no i co mam zrobić trzeba żyć dalej :-)