Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wzięłam polopirynę a jestem w ciąży co teraz?

Polecane posty

Gość gość

dziewczyny kochałam się z moim facetem ale liczyliśmy dni i byłam pewna że nie jestem w ciąży kilka dni temu wzięłam polopirynę bo zaczeło mnie boleć gardło i dostałam kaszlu a że pracę mam wymagającą chciałam być zdrowa,ale kaszel nie przechodzi w sumie do tej pory, potem nagle uczuliły mnie móje ulubione orzechy dostałam takiej pokrzywki że przestraszony chłopak zawiózl mnie na pogotowie, tam dostałam jakiś zastrzyk w pupcię który i tak nie pomógł dopiero następnego dnia wziełam zyrteci przeszło, wszystko to mocno mnie zdziwiło i przestraszyłam się zrobiłam test wyszły dwie kreseczki ... teraz martwię się czy z dzidzią wszystko będzie ok przez moją niewiedzę...

Gość gość
to nie ma wplywu, moglas byc nawet pijana i tez by płodowi nic nie bylo (chyba ze bys pila co weekend w ciazy)

Gość gość
dzieki , troche sie uspokoiłam

Gość gość
Teraz twój bachor zdechnie i tyle w temacie 🖐️

Gość gość
ale swiry tu siedza mam nadzieje ze tobie nikt smierci nie zyczył a wszystko co mowimy czy robimy do nas wraca...

Gość gość
nie martw sie, na pewno wszystko bedzie oki

Gość gość
Spoko urodzisz dziecko z zespołem Downa . Downy są słodkie i ślinią się jak buldogi .

Gość gość
Wszystko będzie ok, nie przejmuj się jedną tabletką, ale już zacznij uważać na leki.