Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki zawód wg was daje prestiz mimo ze kasy duzo z tego nie ma??

Polecane posty

Gość gość

jaki zawód wg was daje prestiz mimo ze kasy duzo z tego nie ma??

Pielęgniarstwo. W Polsce robisz magistra, doktora, specjalizację, a dyr. szpital i tak płacą Ci tą samą stawkę do emerytury. W zaleznosci od miasta od najczesciej 1300zł (Kielce, Pińczów Jędrzejów) do najwiekszej 1800 zł (Kraków/warszawa/Łódź)

Gość gość
nie pierdziel..pielegniarki z magistrem zarabiaja sporo w krakowie.. a do tego teraz dostaniecie podwyzke duża i za 4 lata bedziecie zarabiac 3 tysiące na ręke.

Gość gość
Nie wiem skąd wy bierzecie te stawki. Ja po licencjacie w małym miasteczku zarabiam 2000 na rękę. Jestem w trakcie magistra i po obronie dostanę 200zł więcej. U mnie z nzoz-ie pielęgniarka z ok 10-20letnim stażem pracy zarabia prawie 3000tysiące

Gość gość
dokładnie. pielegniarki w osrodkach zdrowia i przychodniach zarabiaja 3 tysiące na reke spokojnie.moja ciotka ma tyle w przychodni i do tego swoja dzialalnosc prywatną więc zarabia spokojnie 5 tysięcy miesiecznie.a teraz po podwyzkach to juz w ogóle bajka:)

Gość gość
Pracownik naukowy. Artysta. Aktor (prawdziwy, teatralny). Tancerz (teatralny).

Gość gość
pracownik naukowy TO KTO??? przedstawiciel naukowy inaczej>>>>???? bo moj brat jest przedstawicielem naukowym i sprzedaje leki lekarzom...