Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kalpa_Taru

Mam ochotę znowu to zarzucić...

Polecane posty

Czasami ludzie bawią się z nami, bawią się nami, my im na to pozwalamy, z uśmiechem na ustach bierzemy udział w tej zabawie. Zwykła ciekawość ludzka, co się wtedy stanie? Zranię Cię, dotknę, podejrzę jak myślisz i czujesz?...

Czasami juz mi się nie chce walczyć, ścigać kto lepszy, odpuszczam, a jak odpuszczam, to wtedy wychodzę z klatki...To jest włąśnie sekret odpuszczam walkę, a wtedy czuję wszechogarniającą miłość i spokój :) Tylko, że trzeba wtedy wszystko puścić, inaczej nie wyjdzie się tak do końca z klatki.

Czasami odczuwam bezsilnośc, ale bardzo szybko odzyskuję równowagę, nie wiem skąd ta siła się bierze. Jak już jesteśmy na dnie, to zaczynamy sięgać spod spodu, ta siła, energia bierze się z głębi nas, gdzieś na dnie serca leży ta siła... Kiedyś czytałam coś o tym, że serce emanuje polem elektro-magnet. większym od pola umysłu. Może drugi mózg mamy w sercu? :) W sumie serce jest bardzo unerwione...

Gość gość
nudy

Czasami motyle budzą się ze snu i spostrzegają, że nie są na łące pełnej kwiatów, ale na zakurzonym poddaszu...