Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sandy_candy i porażka vinted

Polecane posty

Gość ezylkowa
Serio myślisz, że siedzę non stop na vinted ? Śmieszne. Jak mam wolny czas, to się udzielam, a najczęściej napisze w jakimś wątku "up" by komuś podbić. Nie mam tak nudnego życia, by non stop wisieć na vinted.

Gość gość
założyłam wątek, niby nic wprost o tym co się stało ale pewnie każdy by wiedział i wylałam swoje żale i co? usunięty + wiadomość ostrzegawcza. ch*je

Gość gość
ja bym nie wierzyła w nic co ona piała, miała ponad 1200 wątków i w każdym była kimś innym

Gość gość
Jeśli jestem osobą chorą, to trzeba jej pomóc a nie piętnować i szkalować. Nie przesadzajcie dziewczyny, po co taka nagonka?

Gość gość
po co? robiła wszystkich w uja mając przy tym ubaw a ty jeszcze pytasz?

Gość gość
a skąd wiesz, że osoby tutaj się udzielające nie mają życia, jakby Cię to nie interesowało to byś tu czytać nie przychodziła... chyba logiczne, że sporo osób jest ciekawych czy jej płacono za to czy nie,dlaczego taka cenzura, że jej nicku nie można napisać, a o innych były hejt wątki na 10 stron i wszystko super

Gość gość
Po prostu ŻENADA- ja od forum sie uzależniłam, ale z nim zrywam, jedno uzależnienie mniej. A na sprzedaż i profity niech sobie VINTEDY nie liczą. juz wolę wrócic do allegro czy zapomnianej szafy, no bo (można przeklinać na tym forum?) K RWA robienie z ludzi debili nie jest sposobem na przyciągnięcie wiernych klientów. Wydawać by się mogło, ale NIE JEST

Gość ezylkowa
Przecież nie od dziś vinted robi takie i podobne akcje. Udzielam się, bo mam czas. Chyba mogę? Czy tu mogą komentować tylko wybrani ?

Gość gość
coś czuje, że sporo użytkowniczek opuści wintedy po dzisiejszej wtopie... A zachowanie adminek mega żałosne

Gość gość
@ezylkowa piszesz po co my tutaj to roztrzasamy, chyba nie mamy życia, że to robimy, a potem, że też tu pisać możesz, oczywiście, ze tak, wychodzi na to, że też życia nie masz idąc Twoim tokiem myślenia ;)

Gość lamentia
widziałyście jak elieau się tłumaczyła na "legendy vinted" ?

Gość gość
powrzucajcie na vin link do tego postu :) niech jak najwięcej dziewczyn przyjdzie

Gość gość
@ezylkowa nie wiem jakie akcje robi vinted, bo ja tu nie przesiaduje na tyle żeby wiedzieć, pisałam w kilku jej wątkach i czuję, że dałam się nabrać, chcę wiedzieć komu. tyle

Gość gość
jak się tłumaczy administracja? " Naprawdę - jeśli dalej będziemy ciągnąć ten temat to i ten wątek będę musiała zablokować - było = minęło " było minęło, chamstwo ***

Gość gość
nie dowiemy się pewnie nigdy...

Gość gość
elieau mni wkurza, jakas dzida z pomio9rza uwaza sie za boginie bo jej moda dali

Gość gość
jeszcze straszą żeby nie pisać do trolla wiadomości, nosz kur... :D

Gość gość
A ja jedyne co bym chciała wiedzieć, to kto założył temat o obsikaniu przez faceta pod prysznicem :D Ale chyba został dawno usuniety Moim zdaniem administracja powinna wziąć to na klate,a oni próbują ludzi uciszyć,jakby nic się nie stało. Trudno,stało się. Ale widze że mniej ludzi będzie sie udzielać na forum bo będą się bały piętna anonima,jak znowu się coś spieprzy. To ich wina,rozumiem też fakt osób poszkodowanych, bo niektóre tematy na prawde poważne i zawstydzające,ale jak dziewczyny nie mają komu powiedzieć,to niech na forum się wypowiedzą. Ja też miałam przypał bo może ktoś zauważył że dałam głupi temat o Kate Moss albo jakiś inny o smutach :D A ta sandy candy to dopiero będzie ikoną Vintedu teraz. Jakaś p*****lnieta. Kiedyś ktoś skomentował jakis porąbany anonimkowy temat myślą "A co jeśli zespół vintedu sam to wymysla albo komuś płaci" haha

Gość gość
Eliau jedynie klepie jedną i tą samą formułę. Raczej żadnych wyjaśnień nie napiszą. Mnie też dziwi, to że jedna osoba strollowała setki wątków, a administracja ją trzymała. Eh

Gość eszlą
Sluchajcie,ja tez sie uzaleznilam od forum łiiinted a tu akcje nk kuzwa(?!) ,chyba zaloze konto na szafie...:))

Gość gość
wracam na szafe, vinted adijos frajeros. chociaż tutaj nie możecie zamknąć wątku tępe dzidy.

Gość eszlą
No* A co z tym watkiem o tej lasce co uciekla z wioski amiszow?hahahah

Gość gość
i to straszenie, że udostępnią nasze dane, jak nas OKRADNIE jakaś, to dogadaj się polubownie....... ZENADA

Gość gość
Poważnie pisali, że udostępnią dane ?

Gość gość
Ale ktoj szykanuje, o co chodzi tej modce z bozej laski?! Jest tu jeszcze jakis inny temat o sandy czy tylko ona straszy bo jej kazali? zeby zamiesc sprawe pod dywan :D

Gość gość
uppupupuu

Gość gość
Swoją drogą skoro teraz straszy się policją, to raczej vinted pownno się zastanowić czy ich jakieś niewinne anonimy nie pozwą o dopuszczenie do takiej sytuacji, że zostały ujawnione. Żałosne to jest i bezczelne, straszą żebyśmy siedziały cicho.

Gość gość
Straszą policją a sami są temu winni, to vinted powinno zapłacić wszystkim za wyciek danych! Np dziewczyna, która bała się HIV, wszyscy mogli poznać jej login.

Gość gość
Oczywiście, ze to oni sa winni, dlatego zachowanie moderacji jest żałosne.

Gość gość
Co najlepsze, po paru nieprzychylnych postach przetrzepali mi katalog i nagle wynaleźli jakies niezgodności. Teraz juz czekam na bana...