Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhgj

Można coś złapać gdy dziewczyna robiła tylko loda ?

Polecane posty

Gość jhgj

Super sie wczoraj bawiłem, poznałem fajną dziewczyne z którą dłużej wdałem się w konwersacje no i od słowa do słowa poszliśmy do łazienki i zrobiła mi cudowną laske a potem przetrzepałem jej skórę ale już w gumie :) Z ust to chyba nic sie nie da złapać ? Nie wiem już sam. Nie to że ona była jakaś zarażona.

Gość gość
up

To wg Ciebie, żadne bakterie w ustach nie istnieją, a każda panienka, ma tak idealnie gładkie zęby, że nie może niczym zahaczyć delikatnej skórki, łeb pokrywającej :P :P :P ?

Gość gość
Nic nie zlapiesz no chyba, ze wczesniej komus innemu muldala

Gość gość
dzięki za odpowiedź. Ostatnio zaczynam być przewrażliwiony. Myśle że w ustach to co najwyżej mogą być jakieś bakterie z jedzenia czy coś takiego. To nie to samo co klamydia czy hiv i inne takie.

Gość gość
Przecież w ustach można mieć kiłę. Przebadaj się. Ja miałeś uszkodzony naskórek na penisie, to hiv też wchodzi w grę.

Gość gość
W ustach jest gronkowiec złocisty i inne paciorkowce, helioze, również opryszczka, HPV itd. Mononukleozą zakaźną też zaraża się właśnie przez ślinę czyli pocałunki. Również lambliami, które są komórkowcami i bytują w szczelinach zębowych można się zarazić przez wspólne używanie szczoteczki do zębów więc tym bardziej przez taki kontakt. Zastanów sie dlaczego ludziom śmierdzi z ust ? Szczególnie rano? Bo tych bakterii jest w tym momencie najwięcej namnożonych przez noc. Pomyśl człowieku rozumnie. Jaki koktajl tych syfów od wielu innych facetów ma taka puszczalska i ile ona sprzedała ich Tobie i ile Ty jej Bo rozumiem, że to nie był Twój pierwszy raz ani tym bardziej jej. Gołym okiem tych syfów nie zobaczysz. Dlatego naprawdę czystość ma znaczenie.

Gość gość
k***a j****a po chuj to pytanie, rozumiem gdybys rumunskiej tirowce wsunal k****a do ryja to moglbys sie pozniej martiwc, ale jak lachon w klubie robil cie loda to k***a co w tym dziwnego, to chleb powszeddni dla wielu facetow, k***a jestes jakims prawikiem czy co, ze takie elementarne sprawy cie stresuja?

Gość gość
taa.. akurat miała by hiv i jakiegos gronkowca w ustach.. może sama masz ? Nie wiem jak obrzydliwym i niedbającym o higiene trzeba być by takie syfy mieć w ustach

Gość prawictwo pospolite 152
w przypadku oralu szansa zarażenia sie hivem wynosi powiedzmy 5 % a w przypadku zwyklego stosunku około 50 % , tam okres krew i te sprawy Tylko ze jak uprawiasz oral a panna ma HPV albo rzerzaczke to i tak mozesz sie zarazić , bo oral chroni przed hivem , ale przed HPV juz niestety nie chroni .. bakterie hpv są mniejsze niz hiva i latwiej przenikają do ciała ..

rzeżączkę miało być przez oral raczej nie zarazisz sie hivem , ale mozesz zarazić sie innymi chorobami przenoszonymi drogą plciową jak HPV , kiła itd .. natomiast przez zwykly stosunek mozna zarazic sie wszystkim , Hivem również bez problemu ..

gość dziś taa.. akurat miała by hiv i jakiegos gronkowca w ustach.. może sama masz ? Nie wiem jak obrzydliwym i niedbającym o higiene trzeba być by takie syfy mieć w ustach Jeśli panna bez większych oporów wkłada do buzi różnym imprezowiczom,to niestety takie syfy może mieć.

Gość gość
Syfy weneryczne to tylko wstęp i preludium zabawy w cudzołostwo ... te złapałeś napewno: Demony seksu - ks. Piotr Glas, egzorcysta https://m.youtube.com/#/results?q=demony%20seksu&sm=3 Ty sprzedałeś jej swoje od innych tzw. "puszczalskich" kobiet a ona Tobie przekazała swoje również od innych "puszczalskich" facetów. Nie zdziw się jak potem Ci się nie będzie życie układać.

Gość gość
ta to co jakiś nawiedzony katol ?

ja bym poszedł na dzziwki ale sie boje ze mnie czymś zarazi , a nie mam pieniedzy na leczenie .. dlatego trzymam prawictwo oczywiscie ktos powie ze mozna oral w gumce , ale oral w gumce raczej nie ma sensu .. Wiec szkoda kasy na takie coś ..

Gość gość
Gronkowce przecież mają w nosie i ustach już małe dzieci. Skąd ? Czy one były brudasami? Nie. Poprostu to jest naturalne środowisko. Gorzej jeśli tych syfów jest więcej niż powinno być, szczególnie gdy jest zaburzona flora bakteryjna układu pokarmowego. A komu rano nie śmierdzi ust ? Wówczas właśnie jest zaburzona. Małym dzieciom nie śmierdzi.

co nie zmienia faktu ,ze jak w pannnie było 500 czlonków to lepiej mieć sie na baczności .. To tak jakbyś wsadzał pena w krowie odchody ..

Gość Turkuć
Właśnie mi się przypomniała pewna scena z Drogówki Pasikowskiego.

Gość gość
Mozna sie zarazic np opryszczka. nie sluchaj doradzcow ktorzy nie maja medycznej wiedzy trzeba uwazac

Gość gość
Że nawiedzony katol...? Czy nie wiesz, że brudy weneryczne i duchowe łapią wszyscy, którzy dotykają się nieczystości fizycznej? Dla tych syfów przecież to nie ma znaczenia. Włóż rękę w łajno i zobacz czy się nie ubrudzisz. I tak jest i fizycznie i duchowo. I tu nie ważne czy jesteś wierzącym czy nie. Brudzą się wszyscy ci, którzy się tego dotykają.

Gość gość
za przyjemnosc się płaci .. Po glębokim gardle z połykiem nazajutrz cos zielonego będzie wypływać z twojego cżłonka taka pamiątka

Gość gość
Tzn. dla Twojego dobra ma znaczenie czy jesteś wierzący czy nie. Wierzący kiedy go kusi jeszcze się zastanowi i ma szansę oprzeć się pokusie i potem żałować upadku i starać się zmienić swoje postępowanie. A niewierzący uważa, że babranie się w łajnie czyt. braku moralności to norma bo "wszyscy to robią". I to jest kłamstwo szatana, które serwuje się publicznie w mediach aby zwieść wielu. Jeśli się nie wierzy wówczas wchodzi się w bagno bez oporówn I o to szatanowi chodzi. Zło zawsze ciągnie do złego. I o to chodzi złemu aby zniszczyć człowieka i duchowo i fizycznie.

Gość gość
A niewierzący uważa, że babranie się w łajnie czyt. braku moralności to norma bo "wszyscy to robią co ty p*****lsz ? Przecieżto wierzący są najwiekszym złem na swiecie .. Przyklad ? Katolicy i Muzlmanie prowadza wojny zabijają bo ich religie nawolują do nienawiści tymczasem ateistyczni Czesi są nastawieni pokojowo i nawet nie wyslłali swoich wojsk tdo IRaku , tymczasem katolicka POlska zabijałą Irakijczyków ..

Gość gość
tam gdzie jest religia , wiara tam jest upadek alkoholizm i agresja , a tam gdzie jest ateizm tam jest dobro czyt . CZechy , Holandia

Gość goscccc
w ateistycznych Czechach jest mniej gwałtów i przemocy domowej niż w katlickiej Polsce