Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po 30stce i zupelnie nieulozone zycie

Polecane posty

Gość gość

- faceta brak - dzieci brak (to akurat nie minus) - mieszkanie okredytowane - samochodu brak - znajomych jak na lekarstwo

Gość gość
no ale chociaż masz mieszkanie i pracę głupia krowo

Gość gość
No i co z tego. Jak sie nie jest jakas mameja to prace sie zawsze znajdzie. A mieszkanie splacam.

Gość bella   86
Jesteś samotna i dostałaś kredyt na mieszkanie, czyli masz dobrze płatną pracę, a to duży plus. Jesteś samodzielna zadbaj o swoją atrakcyjność i otwórz się na nowe znajomości nawet te internetowe, a wszystko może się zdarzyć.

Gość gość
Mam 31 lat: - faceta brak - dzieci brak (to akurat nie minus) - mieszkania brak - samochód jest - znajomych jak na lekarstwo - praca: 2tys na rękę Więc nie masz tak źle :P

Gość gość
musisz być bardzo brzydka albo masz odpychający charakter

Gość gość
Może zbyt intensywnych kosmetyków używasz. Jest taka teoria, że pomiędzy ludźmi też oddziałują ferromony. Jeśli ty korzystasz np. ze zbyt silnych antyperspirantów, to nie ma chemii pomiędzy tobą i mężczyznami. Może delikatniej się maluj, raczej częściej myj, niż skrapiaj perfumami. Bo tu może leżeć przyczyna, że mężczyźni nie widzą twojej atrakcyjności. No chyba, że pasztet jesteś, albo masz za duże wymagania.

Gość gość
Biblia jest prawdziwym Slowem Bozym. Wszystkie proroctwa pisane 2500 lat temu w Ksiedze Daniela sie sprawdzily. A te dotyczace naszych czasow sprawdzaja sie na naszych oczach. Tylko Bog mogl na tyle lat wstecz przewidziec, co bedzie sie dzialo w naszych czasach i co bedzie sie dzialo potem. Zostalo jeszcze tylko do wypelnienia kilka proroctw zanim nadejdzie koniec swiata i drugie przyjscie naszego PANA!

Gość gość
Taka- sama Urzeka

Gość gość
jejuniu

Gość gość
ja mysle ze taki osob jest wiele, zalezy tez w jakim srodowisku sie obracasz, ja akurat mam znajomych w wiekszosci singlii, do 35 roku zycia czlowiek ma nadzieje ze sobie kogos znajdzie ale jak sie skonczy 35 lat to ta nadzieja jest juz spadkowa :))

Gość Singiel po 35
Dnia 14.11.2015 o 18:23, Gość gość napisał:

ja mysle ze taki osob jest wiele, zalezy tez w jakim srodowisku sie obracasz, ja akurat mam znajomych w wiekszosci singlii, do 35 roku zycia czlowiek ma nadzieje ze sobie kogos znajdzie ale jak sie skonczy 35 lat to ta nadzieja jest juz spadkowa :))

Sporo w tym prawdy