Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najwcześniejszy objaw ciąży kiedy?

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie

Gość jtjtj
Ja w półtora tygodnia po zapłodnieniu zaczęłam czuć ciągłe parcie na pęcherz. To mi się zdarza niezmiernie rzadko - prawdę mówiąc potrafię cały dzień nie sikać i to dla mnie żaden dyskomfort - więc się zaniepokoiłam że to jakieś przeziębienie pęcherza. A to już było napuchnięcie z powodu hormonów i właśnie pierwszy objaw.

Gość gość
u mnie w obecnej ciazy wymioty,juz na 2dni przed terminem okresu. nie powiazalam ich z ciaza tylko wlasnie z okresem (tak mam co miesiac ze troche wymiotuje przed nim) ale okresu brak a 2kreska na tescie byla. w poprzedniej ciazy pierwszym objawem byl bol piersi. bardzo charakterystyczny,taki jakby mi sie mleko zbieralo (znalam to uczucie z czasu karmienia 1dziecka). pojawilo sie na kilka dni przed terminem okresu a w 1ciazy piersze bylo czeste sikanie ;) od ok 5tyg ciazy. 3ciaze,3inne pierwsze objawy.

Gość gość
mnie tydz przed terminem miesiaczki bolal brzuch. Jakbym okres miala.

Gość gość
Czyli mozliwe objawy po 2 tygodniach?

Gość gość
Ja też miałam pare dni przed @ obiawy

Gość gość
u mnie biegunka

Gość gość
Czuje ze jestem w ciąży, ale jeszcze za wcześnie by testwyszedl dodatni: Mam mdłości po poludniu od 3 dni, dzis po obudzeniu rano, zgagę . Od sexu 2 tyg, testy ujemne

Gość gość
Słuchajcie owulacje miałam6 dni temu 5 dni mam zagazowany brzuch i wczoraj zauważyłam że mam brudzenie na wkładce i strasznie bolał mnie brzuch jakby ktoś igły wkladal mi. Czy to może być ciaza

Gość gość
Słuchajcie owulacje miałam6 dni temu 5 dni mam zagazowany brzuch i wczoraj zauważyłam że mam brudzenie na wkładce i strasznie bolał mnie brzuch jakby ktoś igły wkladal mi. Czy to może być ciaza

mnie od 3 tyg bolą piersi są bardzo nabrzmiałe , bolą mnie sutki ciągle chodzę siusiu a za 2 dni powinnam dostać okres.. Czuje że jestem w ciąży

Gość gość
Mam te same objawy Niusia, chociaż nienwiem czy się niepotrzebnie nakręcam