Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jak mam 28 lat to jestem stara panną?szczerze

Polecane posty

Gość gość
Nie, jeszcze nie jestes :) Dla mnie to duza przesada nazywac 28 latke stara panna bo to jest jeszcze mloda kobieta, a stara panna to ktoś w średnim wieku kto jest samotny i wtedy juz marne szanse że kogoś pozna

Gość gość
słabo...u mnie w rodzinie tez taka jest,wytykaja ja

Gość gość
ja w wieku 28 lat to jestem w 3 ciąży więc lipa

Gość gość
lipa straszna, ja mam 30 lat, dwojke dziecki (rodzilam gdy mialam 25 i 28 lat), swietnego meza ktorego znam od studiow (wzielismy slub gdy mielismy 23 lata). Dziwne jest to ze te, ktore nie maja facetow tak na sile staraja sie wciskac autorce kit o tym, ze dziewczyny w jej wieku ktore sa zamezne to pewnie zaraz sie rozwiodą :P rozwodzą się ludzie w roznym wieku, podobnie jak w roznym wieku powstaja i rozpadaja sie konkubinaty

Gość gość
gość przecież ty tez "staro" urodziłaś więc w czym problem? jedynie z małżeństwem ci się w miarę młodo udało, jeśli to prawda oczywiście :)

Gość gość
Czy z małżeństwem się udało, to akurat jeszcze za wcześnie oceniać ;-) czas pokaże.

Gość gość
jak czytam te wspisy, to juz chyba lepiej byc ,,stara panna´´ niz egoistyczna i pusta ,,mloda mezatka´´ ;)

Gość gość
też mam 28 lat ale serio nie zazdroszczę moim koleżankom mężatkom teraz dom,mąż, dzieci brzmi fajnie, ale pieluchy, obiadki, wywiadówki ale fakt ze mną jest coś nie tak perspektywa małżeństwa mnie przeraża :o

Gość gość
dziecko to nie obowiązek, to świadoma decyzja nie chcesz nie musisz na siłę zadowalać innych :). A małżeństwo bez dzieci może nie jest do końca pełne ale może być udane. Dziewczyna 28 lat to już stara baba :( sam mam ponad 30 lat i jestem starym chłopem :D

Gość gość
jesteś

Gość gość
na tym forum -tak:) bo tu średnia wieku gdzie się hajta to 21 max:D

Gość gość
A czy to cos strasznego byc stara panna? Ja narazie jestem mloda (22 lata), ale planuje zostac stara panna wlasnie. To by mnie uszczesliwilo. Nie mam dziwnych zboczen, nie jestem dzika, nie mam obsesji na punkcie kotow, takze bede dosc normalna, stara panna. Lubie byc sama po prostu :) Czy to cos zlego?

Gość gość
poza tym plotki rodziny mnie nie dotycza, bo nie mam z nikim za bardzo kontaktu :) mozliwe, ze wplyw na to miala patologia, mama nie zyje, ojciec alkoholik, zachlal sie na smierc :) z reszta rodziny kontaktu brak.

Gość gość
ojejku temat żyje :D gość 2015.11.08 Jak najbardziej chodziło o to, że udało sie wcześnie jelenia załapać, nikt tu nie mówi o jakości życia czy też małżeństwa ;) Oj stare baby, jaka różnica czy masz 30 lat i jesteś zamężna czy też nie :d jeśli jesteś staruchą to nią jesteś bez względu na stan cywilny :) czy tak trudno to pojąć?

Gość gość
Pffffff, przecież to młody wiek!

Gość gość
Niektórzy starzeją się w psich latach ;) mentalnie i fizycznie

Gość gość
Jeżeli jeszcze jesteś do tego dziewicą, to przegrałaś życie.

Gość gość
Nie jesteś jeszcze. Stara panna to tak po 35 roku zycia. Jak ktoraś wyszła wcześnie za maz to nie mysl, ze musi byc to jakieś wielkie szczęscie bo to tez wielkie ograniczenie, szczegolnie kiedy jest dziecko, poza tym malzenstwa tez nie zawsze sa udane :) Nie sztuka jest wyjsc za maz, ale byc szczesliwa w malzenstwie

Gość gość
Musicie sie dowartosciowywac drogie mezatki dokuczajac biednej dziewczynie, ktorej doskwiera samotnosc? Ja wspolczuje tym, ktore wyszly za maz w wieku 20 lat, nie skorzystalyscie w ogole z mlodosci, nie wyszlalyscie sie i za kilka/nascie lat bedziecie balowac z wlasnymi dziecmi jak jedna pani z pierwszej strony tematu, a to juz patologia ;) Poza tym wiekszosc z was nie ma wyksztalcenia ani doswiadczenia zawodowego, wiec w razie rozwodu zostaniecie z palcem w dvpie :)

Gość gość
Nie jestes ;) Ja Ci powiem, ze tez mam 28 lat i choć mam faceta i MOGLABYM być już mężatką od dawna ( jedne oświadczyny odrzuciłam) to nie jestem nią bo chcę jeszcze korzystać z młodości, podrozować, jestem wolna, a i mam faceta, dla mnie układ idealny ;) teraz bardzisej skupiam sie na karierze zawodowej zreszta. Slub planuje za około 2 lata