Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GośćM

Chce ktos pogadac? O byleczym i o wszystkim ktos wierzacy moze?

Polecane posty

Gość gośćSALA
Jeżeli miało by nie być grzechu, to mogło by nie być życia... Poco żyć jeżeli będziesz jakbyś nie żył i nie popełniał błędów... Twoje życie ma Cie rozwinąć umysłowo i duchowo a nie schować w muszli perłowej...

Gość gość
gość dziś ''Oo42 to to ja wiem co piszesz, wystarczy glorię polo przeczytać, albo faustynę. Na mój rozum jest wiele pytań ktore nosze w sercu, ale i tak pozdrawiam wierzących. Bóg z Wami.'' xxxxxxxx xxxxxxxx Ja tez mam swoje pytania. Poza tym ze Bog nam wiele daje, ze Maryja za Jego zgoda objawia sie i nas nawraca pamietajmy tez ze Bog cieszy sie z czystej wiary. Trzeba ufac i trwac!

Gość gość
Mną tez M , ona jest na yt ze świadectwem też ,

Gość gość
Wlasnie ze najlepiej w zyciu zamknac sie w tej muszli perlowej niz narazac swoja dusze na upadek! Obejrzyj na youtube dokument o Katarzynie Szymon

Gość gość
Tak masz rację ufać i trwać. Dziękuje. :) może za wrażliwa jestem . I potem mam doły. Ale to zdanie od ciebie buduje.

Plakalam jak to czytalam, a to byl niesamowity przypadek ze sie dostala ta ksiazka w moje rece tez. Mialam wtedy z 14 czy 15lat jak to czytalam.

Gość gość
No mną też wstrząsnęła. I potem na końcu jak było o tym biedaku co wyczytał z gazety o jej wypadku i się modlił , to wzruszające jak nie wiem.

Gość gośćSALA
Sadze, ze nie narażanie się na grzechy i rezygnacja z życia jest jak popełnianiem samobójstwa, ale na swoim duchu który nie może się sprawdzić ani oprzeć grzechom. Jak to ktoś powiedział nie będziesz wiedział ze coś jest dobre jeżeli nie będziesz znał zła.....

Gość gość
Ja tez wrazliwa jestem ale Maryja daje mi sile i rozance na Jej czesc odmawiane :)

Gość gość
czessc gdzie mieszkasz?

Gość gość
Jak trudno znalezc mi dookola osoby ktore beda chcialy rozmawiac o Bogu. Dobrze ze jest to forum i bardzo sie ciesze ze dzisiaj moglam komus dac wskazowke lub podniesc na duchu. Wy tez mnie podbudowalyscie swoja postawa. Blogoslawionej nocy ❤️

:) ja tez sie ciesze, bo jakas iskierka mi sie mala zapalila. Obym jutro sie zmobilizowala i poszla do kosciola.

Gość gość
Taki promyk światła ten temat, też wam dziękuję.

Gość gość
Babeczki to jest walka duchowa !!!

Gość gość
Ja tylko wymodliłam sobie to, że nie wyląduję pod gołym niebem z powodu długów. Bóg nigdy nie był dla mnie dobry, jedyne co robił to podtrzymywał mnie przy zyciu.

Ja wiem co to jest czuc sie cudownie blisko Boga,czuc namacalnie Jego obecnosc, kiedys tak czulam. Teraz widze mrok ale z wlasnej winy, oddalilam sie. Bardzo chce Boga przeprosic i wrocic do Niego, moje serce rwie sie do Niego...

Gość gość
Usiadź M pomódl się ale sobą, swoimi słowami. rozmowa z bogiem. W ciszy go uslyszysz.

Gość gość
Lubię Pawlukiewicza, specjalnie jego cykl o miłości i małżeństwie

Kiedys kolezanka mi go puscila i bardzo mi sie spodobaly jego homilie od tej pory czasami sobie slucham. Akurak ten link pasuje troche do mojej syt duchowej, bo przechodze chyba taka czystke wewnetrzna, pustke i smutek.

Gość gość
No jestem z tobą przez cały ten temat to wiem , na tym o portalach też ci odpisałam.

Gość gość
Buntuj się przeciwko temu :)

:) milo. Chyba cos sie rusza u mnie w srodku, tylko kurcze ta bezsennosc. Jutro trzeba do kosciolz isc a ja znowu po nocach nie spie.

Gość gość
Z bezsennościa to ci nie doradzę , jak widać też nie śpię.

Ale co najgorsze nawet jednomoko mi nie drgnie, wgl nie mam checi do spania.

Staram sie dzis inaczej myslec chociaz jest ciezko dalej mam bardzo obnizony nastroj, staram sie zmobilizowac i isc dzis na wieczorna msze do kosciola.. Te nasze rozmowy daly mi do myslenia, ale niestety jeszcze idealnie ze mna nie jest..

Gość gość
Hej :) Bylas w kosciele? Moze to nie jest zalamanie wiary ale obnizony z jakiegos powodu nastroj?

Trzeba ufac i wierzyc Nie wszystko wydarzy sie od razu Bog dla kazdego wierzacego ma wspanialy plan Wszystko przyjdzie ale w odpowiedniej kolejnosci - i w swojim czasie, w czasie jaki Bog na to wyznaczy A nie w takim jak nam sie wydaje Czasem zdarza sie u mnie ze jak ostatnia iskra nadzieji gasnie, to dostaje to o co prosilam A czasami dostaje cos od reki Za wszystko jestem bardzo wdzieczna Najbardziej jednak umiem docenic to, na co musialam troche poczekac Czas nas szlifuje jak diament, Bog w swojej trosce nas probuje, ten kto wytrwa w swojim oczekiwaniu osiagnie wiele, ten kto odejdzie, obrazi sie i odwroci przegra wszystko

Gość gość
GośćM kocham cię, jesteś taka podobna do mojej byłej. Ale najbardziej do takiej, którą bym chciał mieć. Wszystko mi się podoba co piszesz.