Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona29

Mąż zdradził mnie z moi ojcem.

Polecane posty

Gość zmartwiona29

POMOCY! Proszę o radę inne kobiety. Po powrocie ze szkolenia mój mąż się zmienił nie do poznania. Całymi dniami jest poza domem. Dziwnym przypadkiem mój ojciec też znika z domu. Jestem tym zaniepokojona. Od początku wydawało mi się, że kombinują coś razem. Myślałam, że może to wspólna pasja do motoryzacji, ale ostatnio w rozmowie z mamą okazało się , że mają rachunki z tych samych miejsc. Zainstalowałam swojemu mężowi GPS w samochodzie. Odkryłam, że oszukał mnie i pojechał zamiast w delegacje do firmy mojego ojca i został tam na noc. Zapytałam go gdzie był, skłamał mi w twarz. Od tego momentu, dużo czasu spędza w toalecie. Myślę, że myślę, że ma problemy z wypróżnianiem z tego co słychać przez drzwi (stęka). Robiłam pranie i na jego bieliźnie znalazłam ślad krwi i kału. Mama pytanie czy mój mąż ma problemy z hemoroidami czy zdradza mnie z moim ojcem?

Gość gość
A jaki jest jego stosunek do ciebie? zmienił się czy jest tak jak dawniej,sypiacie razem czy osobno?

Gość zmartwiona29
Sypiamy razem, ale koło siebie. Do niczego nie dochodzi. Mąż jest zimny i oschły. On wiem, że ja wiem, że on kłamie. Nie wiem tylko dlaczego mnie okłamuje. Nie znam prawdy i boję się jej poznać.

Gość gość
A czy długo jesteście małżeństwem? macie dzieci? Moim zdaniem powinnaś bardzo uważnie obserwować męża,postaraj się prowokować go swoim zachowaniem,jeśli sypiacie razem postaraj się sama zainspirować seks,bądż bardziej aktywna. Bardzo mi szkoda ciebie,ale bądż dobrej myśli.

Gość zmartwiona29
Jesteśmy małżeństwem 6 lat , ale znamy się 8. Nie mamy jeszcze dzieci. Postaram się wprowadzić Twoją radę w życie. Mam pytanie czy jest jakś spób aby sprawdzić czy mój mąż uprawiał seks z innym mężczyzną? Jakieś badanie czy coś. Dziękuję wszystkim za wsparcie.

Gość zmartwiona29
Dziś podczas seksu oralnego wyczułam na penisie męża dobrze znany z dzieciństwa smak i zapach kału mojego ojca .

Gość zmartwiona29
Wpis z dziś ni e należy do mnie. Smutno, że ludzie się podszywają ;(

Gość gość
Prowo jak nic!