Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GośćM

Czy znacie jakich portal gdzie mozna poznac jakiegos religijnego mezczyzne?

Polecane posty

Moze ktos spotkal tam milosc? Albo ktos ze znajomych tego doswiadczyl?

Gość gość
Religijni mężczyźni są na ogół niesamowicie wredni.

forumełki jedno się nazywa katolik coś tam a drugie wiara coś tam tam ludzie dyskutują o sprawach wiary prędzej tam kogoś poznasz niż na forach specjalnych, bo na forach specjalnych to żartownisie, albo fanatycy.

Gość gość
M przeznaczeni sobie, a katolik chat, uważaj , byłam tam . Część facetów to psychole i niestety trafiłam na zlboczka też.

Gość gość
Misio brzydalu czemu ńie śpisz ? :)

Wlasnie na katoliku sie zarejestrowalam ale nie dziala na tablecie bo cos tam z java szwankuje, ale zajrze tam moze jutro z laptopa sie zaloguje. A nie jestem misiu Marta;) M ale nie Marta choc blisko;)

Gość gość
Na katolu są fajni ludzie, ale Ateiści też, ale kulturalni i przygotowani merytorycznie do rozmów. No poza tym oszołomem co się nadziałam, ale z pewnością mniejszy odsetek stukniętych i zwyroli.

Tylko nie Maria, albo co gorsza Mariola :P. x Dziwne: właśnie zauważyłem, że akurat na M jest sporo imion, które lubię i takich, które jeżą mi włos na głowie :). Jakaś magiczna literka :).

Gość gość
Uh mięta , rumianek? Albo nospa?

Nie zgadles misio. Poznalas kogos ciekawego tam oprocz tego zboka? Jestes w zwiazku teraz?

Spokojnie :), dzisiaj nie spałem od siódmej rano, więc jest szansa, że mnie zmorze :). A dlaczego Ty nie śpisz :) ?

Gość gość
Poznałam dużo ciekawych osób z ogromną wiedzą. Ja wtedy nie byłam na etapie szukania do związku. Teraz jestem. Ale nie poznałam przez czat. Ale dużo osób na katolu szuka drugiej połówki.

Gość gość
M przejdzmy tutaj, to ja z tobą piszę na drugim temacie, a też na tablecie to skaczę. I która dlaczego nie śpi?

To bedzie dla mnie najlepsze wyjscie by znalezc albo pozwolic sie znalezc mezczyznie ktory bd mial Boga w sercu... Sprobuje jutro chyba na jakims oortalu katolickim serio, chociaz zawsze bylam lekko sceptycznie nastawiona do znajomosci orzez neta, ale ciezko poznac kogos konkretnego czyli rel w realu, a sporo mezczyzn poznalam w ost czasie. Mam kol ktora jest w udanym zwiazku ze znajom z netu wiec moze warto sprobowac...

:)oki. Znowu to samo 3 a ja dalej nie spie i jutro bd do poznego ranka badz popoludnia spala...

Gość gość
Ja mojego kolegę zawlokłam na spotkanie modlitewne i poznał.żonę. Serio. Ale zawsze lepiej jak podobne poglądy, więc dla ciebie osoba wierząca.

>>>To bedzie dla mnie najlepsze wyjscie by znalezc albo pozwolic sie znalezc mezczyznie ktory bd mial Boga w sercu...<<< x Nie boisz się, że znajdziesz takiego, co ma Boga tylko na języku, a nie głęboko w sercu :( ?

Gość gość
Misio masz gorącą herbatę na brzuch. Łap. M zobacz jeszcze w necie, niektóre parafie organizują spotkanie dla samotnych , wierzących.tych co szukają, może u ciebie też to organizują.

Moje obecne zauroczenie w osobie ktora nie chodzi do kosciola wgl slucha b ciezkiej muzyki i podejscie do seksu ma zgola inne niz ja. Tesknie za nim ale moze dobrze wyszlo ze zatrzymalo sie to w pore.. Chociaz roznie moze byc, ale wierze ze Bog przychodzi do nas tez w ludziach w gestch w slowach i zapadly mi w pamiec mojego szwagra ktory chcac nie chcac powiedzial mi ze moze i lepoiej ze wyszlo co wyszlo, widocznie tak mialo byc i lepiej na tym wyjde pozniej...

Oj roznie jest w zyciu wiem ale jakos jestem otwarta na ludzi mimo ze wiele razy mnie skrzywdzili ufam ze mnie nie oszukaja ze mnie nie skrzywdza, nie jestem naiwna a jeszcze chyba potrafie uwierzyc nw ich dobre intencje, mimo ze mialam wczoraj kryzys nad kryzysami i zyc mi sie odechciewalo i nienawidzilam wszystkiego to dzis juz mam w sercu iskierke...

Gość gość
Ja zawsze pytałam Boga i się zaraz rozwalało. I nie na zasadzie mojej życzeniowości. Facet po dwóch dniach mówił np musimy się rozstać. I też wierzę, że dobrze się stało. Ja sobie nie ufam w doborze facetów.

>>>Misio masz gorącą herbatę na brzuch. Łap.<<< x Dzięki :). x Sączę właśnie taką :). x Kupiłem metalowy termos konferencyjny za trzy dychy i mam teraz cieplutką herbatkę przez cały dzień :). x Na taką pogodę jak znalazł :). x Przepraszam M za trolowanie :).

Gość gość
Ja mam tylko litrowy termos, ale nie chce mi się już robić nowej.

Ja sie modlilam kiedys wczesniej o fdobrego meza roznymi modlitwami sw Rity do sw Jozefa i jeszcze do Archaniola Rafala czy jakos tak ale pamietam ze w modlitwie do sw Jozefa byl jeden wers ktory mowil o tym ze wszystkie relacje ktore nie bd dobre nie bd mialky doibrej orzyszlosci zeby sie konczyly. Cos w tym stylu i rzeczywiscie spotykalam w zyciu "troche" mezczyzn i wychodzilo to ze nic glebokiego nie wyszlo, oprocz tego zauroczenia.... Ale to zlozony temat i chyba dam sobie z Nim spokoj.

Mój ma 1,5l. Zrobiłem koło jedenastej i nadal jest gorąca :). x Ten dzióbek do nalewania i klawisz do otwierania bardzo przydają się :). Można nawet otworzyć usta i wlewać bezpośrednio w siebie :).

Gość gość
W trakcie tego poszukiwania męża uważaj na erotomanów.

Gość gość
Jeśli jest to etap jeszcze zauroczenia to łatwiej. Oglądałam Golędzinowską, tę byłą modelkę. Pomimo zmiany życia ciągle mówiła o siostrzeńcu Berlusconiego ( chyba dobrze napisałam ) i widać było ,że choć związek nie rokował, ciągle była emocjonalnie w tej sytuacji. Potem poznała faceta , który jej się nie podobał Kompletnie. Znajoma zakonnica powiedziała jej ,że on będzie jej mężem, i ona się modli o to. I bum został jej mężem po roku.