Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co takie gierki?.

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Powiedzcie mi po co facet który zdradził kobietę i to nie jeden raz wysyła życzenia do niej na okazje typu urodziny itd?. Liczy na seks, na friend with benefit tzw. , czy może nie chce by ta dziewczyna poznała innego faceta i go pokochała, a może chce podręczyc tą dziewczynę?. Bądź brak mu taktu?. Jak myślicie po co komuś takiemu taki sporadyczny kontakt?. Ciekawa jestem wypowiedzi także nie krępujcie się pisać.

Gość gość
bo jest toksyczny wampir i skończyły mu się ofiary

Gość gość
a czy to ważne po co? ja się zastanawiam tylko jaką trzeba być idiotką żeby zastanawiać się czemu jakiś bzykacz się ponownie odzywa? nie masz większych problemów? normalna kobieta wykasowałaby i zablokowała takiemu debilowi numer a nie rozkminiała czemu on się odzywa. Chcesz zapewne usłyszeć że po czasie dotarło do niego ze jesteś miłoscią jego życia? hahahha:-D

Gość gość
po troche dla zabicia wlasnych wyrzutow sumienia, a po drugie liczy ze panienka bedzie gotowa - skoro zdradzal wiele razy i mu wybaczano to dla niego forma daleszego zwiazku - zdrada --> obrazanie sie --> przeprosiny -- > powrot do stanu bezpiecznego

Gość gość
Absolutnie nie liczę, że dotarło do niego,że mnie kocha. Jakieś herezje:) Nie prosiłam natomiast o obrażanie mojej osoby a o wypowiedzi i chyba o tym co niektóre osoby zapomniały.