Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy w krwawieniu implatacyjnym mogą być skrzepy

Polecane posty

Gość gość

zamiast okresu mam bardziej plamienie, ale w ubikacji jak się załatwilam i na papierze widzialam pare razy kilka małych skrzepów....czy w krwawieniu implatacyjnym mogę one być? bardzo mnoe bolą piersi, zawsze drugiego dnia okresuból znika, teraz nadal bardzo bolą...dodam że od poprzedniego okresu zażywam antykoncepcje hormonalną, ale nie ufam jej jeszcze....zabezpieczaliśmy się...ale boję się bardzo, ten ból piersi mocny mnie martwi..:(

Gość gość
i wiem że krwaiwenie przy antykoncepcji jest inne..ale zeby aż tak skąpe...że jedna podpaska na caly dizen spokojnie starczy, gdyby nie to że dla higieny ją się zmeinia....

Gość gość
krwawienie przy tabletkach moze tak skape byc. czasem tylko wkladki wystarczaly. piersi moga od tabletek bolec.

Gość gość
Ale aż tak boleć? przeczytalam cztery razy całą ulotkę, i o bólu piersi nic nie ma, a to pierwsze moje tabletki w życiu i jeszcze nie wiem dokladnie wszystkiego jak to jest, ginekolog mówił że mogą być plamienia różne, ale o cyckach nic a nic....pocieszają mnie te male skrzepy, male bo male, ale w ciązy raczej ich być nie powinno z tego co mi wiadomo.

Gość gość
moga bolec,zw na poczatku. zrob test jesli masz watpliwosci.

Gość gość
wiem wiem, najlepiej zrobić test...ale może jeszcze się wstrzymam bo mnie uspokoilaś troszkę:)