Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego mezczyzni tak łatwo potrafia oddzielac milosc od seksu?

Polecane posty

Gość gość

Np potrafią kochać żonę, ale jej nie pożadac, siedze duzo w internecie i czytałam o niejednym takim przypadku. potrafia tak samo nie kochać kochanki, ale jej pragnąć fizycznie. My kobiety jednak łaczymy pozadanie z miloscia, a faceci jakos nie...

Gość gość
up

Gość gość
Ta jasne.A tyle prostytutek,cichodajek i kobiet które dają po kilku godzinach znajomości to co?

Gość gość
No tak, ale my kobiety przewaznie angazujemy sie emocjonalnie, nawet w niezobowiazujace romanse. Moze oprocz prostytutek,mktore to robia na godziny i maja mase klientow, bo jak maja jednego np sponsora to tez moga sie zaangazowac

Gość gość
Wychodzi że wszystko co zarzucacie mężczyzną jest Waszą domeną :-)

Gość gość
Ja tam się nie angażuje choć mogę udawać miłość żeby mieć więcej ******** bo facet wtedy czuje się bezpieczniej i jest lepszy w łóżku.

Gość jestem kobietka
ja z tym problemu nie mam (jedna z kilku męskich cech które posiadam)

Gość gość
To nie jest cecha męska tylko po prostu cecha. Mój chłopak (starszy o 2 lata) na przebieg 6 a ja 17 :classic_cool:

Gość gość
A w kilometrach ile? :classic_cool:

Gość gość
O k***a ale suchar

>>>Dlaczego mezczyzni tak łatwo potrafia oddzielac milosc od seksu?<<< x A Ty łączysz w jakiś sposób miłość z miesiączką ? x Twój organizm musi pozbyć się niepotrzebnego jajeczka, a organizm mężczyzny - nadmiaru wyprodukowanych plemników. To przymus fizyczny. Dla części mężczyzn, akt pozbycia się plemników, oznacza tyle samo co sikanie, a za pisuar robi przypadkowa kobieta. Dla tej bardziej uduchowionej części mężczyzn :D, włożenie w obcą, śmierdzącą, oferującą nieznany zestaw chorób panienkę, jest obrzydliwe i oni wiążą zazwyczaj wytrysk z czymś więcej, często nawet z miłością. x Za bardzo uogólniasz. Jest spory procent kobiet, dla których sex nie ma nic wspólnego z głębszym uczuciem :(. Nie wiem, czy było tak zawsze, czy jest to wynik przemian obyczajowych ostatnich czasów.

Gość gość
odpowiedź jest prosta fececi to puszczalskie szmaty

Gość gość
Właśnie misio w*********j chamie świński stary capie śmierdzący

Gość gość
Oto przykład ruskiego trolla----->miso

Gość gość
Dla takiego żywego g****a nie będę kulturalna bo przez takich jak ty jestem chora oblesny zboczencu.

Gość gość
misio1 ty zielony ludziku może wam się n Krymie udało ale na kafe każdy wie kim jesteś

Mamy przykład "kultury i inteligencji" moderacji. Mój post: "Słowo szmata jest rodzaju żeńskiego :P" został usunięty, a wulgarne posty zostały. x Widać, że to "inteligentny" moderator, sam ten "inteligentny" temat założył :(. x Na szczęście potrafię oszukać ich filtr zabraniający użycia słów moderator i moderacja :P :P :P.