Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obawy!

Polecane posty

Gość gość

Dwa dni temu powinnam dostać@... Jak narazie nic się nie pojawiło. Bolą mnie sutki i kręgosłup. Czuje kłucie w podbrzuszu i zbiera mi się na wymioty. Kiedyś mogłam jeść baaardzo dużo. Teraz zjem tylko trochę i już czuje że zaraz piękne albo że wszystko podchodzi mi do gardła. Temp wynosi 37.3 st C. I strasznie chce mi się spać. Czy mogę być w ciąży? Nie mam możliwości zrobienia testu bo owego nie posiadam w domu a praca nie pozwala mi na wizytę w aptece.

Gość gość
temp w pochwie czy pod pacha?-to po pierwsze po drugie, objawy jedzeniowe wystepuja pozniej, znacznie pozniej-na tym etapie objawy ciazy i miesiaczki są niemalze identyczne po trzecie zmeczona mozesz byc od wielu rzeczy po czwarte dlaczego nie zrobisz testu tylko oczekujesz ze bedziemy tu zgadywac? jestes dorosla wiesz co masz robic...

Gość gość
co toza wymówka z tym testem? masz nasz na neta nie masz na apteke ...zenada:/

Gość gość
Skoro tak ciężko pracujesz, że nie możesz odwiedzić apteki to wyjdź z kafe i zamów test w aptece internetowej. Albo poproś o jego zakup ojca dziecka. Odpowiedź na pytanie czy możesz być w ciąży - jeśli uprawiasz sex i nie przekwitłaś to tak - mozesz być w ciąży

Gość gość
Droga forumowiczko. Jestem studentkom.po zajęciach pracuje... Tzn udzielam korepetycji. A jak nie to to mam masę innych zajęć. Nie mieszkam w mieście w którym studiuje. Do tego apteki które są w okolicy mojej uczelni nie są otwarte 24h na dobe. Nie znam tego miasta zbyt dobrze.ale dziękuję że mówisz iz jestem żenująca. Hm być może nie mam tak dobrze jak ty że Mam wiele wolnego czasu i aptekę na każdej ulicy.

Gość gość
Parenting. To jest forum gdzie odpowiada ginekolog na pytania. Sama tam dzis pisakam:)

Gość gość
gość dziś Droga forumowiczko. Jestem studentkom.po zajęciach pracuje... Tzn udzielam korepetycji. A jak nie to to mam masę innych zajęć. Nie mieszkam w mieście w którym studiuje. Do tego apteki które są w okolicy mojej uczelni nie są otwarte 24h na dobe. Nie znam tego miasta zbyt dobrze.ale dziękuję że mówisz iz jestem żenująca. Hm być może nie mam tak dobrze jak ty że Mam wiele wolnego czasu i aptekę na każdej ulicy. xxx hahaha ..jestem studentkom" i tyle w temacie dziękuję dobranoc! :)

Gość gość
nie wierze, że nie masz czasu wejsc do głupiej apteki- przeciez idziesz rzekomo na uczelnie, do domów swoich uczniów-na pewno przechodzisz obok aptek- poza tym jak komuś zależy to sprawdza takie rzeczy, weryfikuje a ty masz to w pompie... i co teraz my łaskawie mamy tarota stawiac i zgadywac ciaza czy nie ciaza? rusz d**e do apteki i tyle w temacie a nie uwazasz sie za wielce studentkę i to z błedem -bo ty pracujesz i studiujesz i ogólnie jesteś ą i ę ja tez pracuje i studiuje i co z tego? kogo to obchodzi? każdy z nas ma milion obowiązków , nie ty pierwsza i nie ostatnia