Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GośćM

Poleci ktos jakis film podnoszacy na duchu?

Polecane posty

Gość gość
Plac Zbawiciela :D

No w sumie podnosi na duchu:) najbardziej pamietam z tego filmu moment z lepieniem garnka i ta piosenke.... Szukam jakiegos filmu na dzis ktorego jeszcze nie widzialam..

Gość gość
Roztańczony buntownik, taka uwspółcześniona wersja kopciuszka trochę, no i dużo tańca jest więc nie wiem czy ci podejdzie

Gość gość
Casper Przyjazny duszek

Gość gość
wpisz sobie w youtube Nick Vujicic , jest kilka filmików o nim, jego wystąpienia itd, mnie zawsze to pomaga, motywuje mnie w trudnych chwilach,daje mi wiarę i nadzieje w to,że nigdy nie jest tak zle żeby nie można sie podnieśc i żyć szczęśliwie :) A jesli chodzi o jakieś filmy, to np. "Slumdog, Milioner z ulicy."

Gość gość
"Tylko Ciebie Chcę" ;)

Ogladalam "Tylko Cb chce " i podobalo mi sie ale to juz jakis czas temu. Szukam dalej .. Tamto o tej 3ludzi moze ogladne ale nie dzis, jeszcze szukam..

Cast Away, pewnie juz widzialas ale podnosi na duch bo to oparty na prawdziwych wydarzeniach:)

Gość gość
Zakochany Paryż :)/ jak samopoczucie Twoje?

Klawy nie. Nie widzialam i chyba go sobie obejrze. Dzieki wszystkim za propozycje, jak macie cos jeszcze to piszcie. Moze sie przydac na inny dzien..

A dziekuje gosc 19:06 trszke lepiej, caly czas szukam iskier i staram sie ukierunkowac zupelnie inaczej moje myslenie i nastawienie. Powoli, ale moze znow ruszy cos w dobra strone. To Ty z wczoraj prawda?:) jak Tb niedziela mija?

Gość gość
Ooops 'Fałszywy narzeczony' miało być.

Gość gość
filmyonline .video Nadbagaż / Excess Baggage 1997

Ogladnelam "Wladcy umyslu" bardzo mi sie podobal i troszke zlasowal mozg:P nie. Fajny film i uroczy filmik z papermanem..

Zobacz "Stowarzyszenie umarłych poetów" z Robinem Williamsem :). Potem "Miedzy niebem, a piekłem" i "Pani Doubtfire" z tym samym aktorem.

Gość gość
Dobry jest ten film z tomem kruzem. Nie pamietam nazwy co zycie prawdziwe przeplata sie z jakims snem, o naszych marzeniach itp dobry byl film a na koncu jest muzyka sigura rosa. I w filmie jest ta lalunia co zawsze chcialem ja stuknac. Ta hiszpanka.

Gość gość
"Martyrs" albo inaczej "Skazani na strach"

Gość gość
Polecam swietnie relaksujacy polski filmi ZŁOTE RUNO

Misio ogladalam te filmy omktorych piszesz . niempoamietam juzmo co chodzilo w pierwszym, ale pani Doubtfire to byl b fajny film. Podobal mi sie:)

Czytalam o tym "Skazani na strach" i dla mnie jednak zbyt krwawy jest ten film chyba..

Ogladalam kilka lat temu "Nietykalnych" bardzo mi sie podobal ten film. Pozniej chyba nawet drugi raz jakos go ogladalam.