Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GośćM

Poleci ktos jakis film podnoszacy na duchu?

Polecane posty

Ten filmik z 11:38 zlasowal mi mozg podobnie jak film "Wladcy umyslu", ale napewno byl ciekawy.

Dziekuje dla kogos kto ciagle podbija mi temat:) i dodaje jakies nowinki:)

No filmu nje ogladalam ale czytalam za to 3 czesci Greya;) 1 czesc z ciekawosci, bo bylo duzo wokolniej szumu,a reszte, dlatego ze mnie wciagnela.

Dziekuje za kolejna propozycje. Ogladalam ten film i b mi sie wtedy spodobal;)

To mile ze podbijasz mi temat caly czas i wysylasz kolejne propozycje, ale ze tez Ci sie chce?;)

Gość mika tffffffffff
a oglądałaś "Drive", "Pamiętnik" (oba z Ryanem Goslingiem) albo "Notting Hill", "Czułe słówka " (1 i 2), "Ojciec panny młodej" (1 i 2 cz.), "Tylko mnie kochaj" ( z Zakościelnym), "Zakochani" z Magdaleną Cielecką :-) Wszystkie te filmy są ładne.

"Pamietnik", " Notting hill" "Zakochani" "Tylko mnie kochaj " ogladalam, ale tych pozostalych nie ogladalam. Dzieki:)

Gość gość
Jestem Doroty Kędzierzawskiej raczej na duchu nie podniesie bo to smutny film ale warty obejrzenia

Dzieki za propozycje kolejne. Wydaja sie byc ciekawe te filmy, to sobie je obejrze pewnie niedlugo.

Ogladnelam wczoraj Joego Blacka i daje do myslenia ten film. Stfasznie smutno sie skonczyl. Przelecialam jeszcze tego Benjamina troche i tez smutny jak cholera ale dobre filmy..

Gość gość
Skradłaś mi nick. :( Nie byłam tu jakiś czas, próbuję się podpisać, a tu taka niemiła niespodzianka. :(

Oj przepraszam. Serio nie wiedzialam, ale musialo Cie chyba dawno nie byc skoro moglam sobie utworzyc taki nick przy rejestracji.

Gość gość
Kilka miesięcy mnie nie było, jednak nick nie był zarejestrowany dlatego mogłaś to zrobić, ale używany na przemian z innym (żeby nie zostawiać za dużo informacji o sobie z jednego nicka, bo jeszcze ktoś skojarzy ;) ). Wybacz offtop na Twoim temacie, po prostu zrobiło mi się przykro jak zobaczyłam, że ktoś go zarejestrował. Jednak Twoja miła tu reakcja sprawiła, że się uśmiechnęłam. ;)

Gość gość
Cieszę się, że zarejestrowała go chociaż osoba sympatyczna, a nie jakaś wredna. ;)