Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdy facet wyjeżdza do pracy zagranice to związek niemal zawsze się rozpada...

Polecane posty

Gość gość

mojej kolezanki mąz pojechal do pracy do UK, po 3 latach okazalo sie ze zdradzil ją i ma tam inną... facet mojej innej kolezanki tez zdradził, byl w DE, zaczal klamac, ściemniać, ona naiwna wierzyla mu ze to przez prace, ze nie ma na nic czasu...taaa na zachodzie tacy pracusie :D dzieki mnie dowiedziala sie z jakim kutafonem żyla, prawy i porządny, romantyk, spokojny, ulozony, pracowity a pieprzyl sie z jakimis lafiryndami, niewiadomo z kim jeszcze :O Nie rozumiem kobiet, ktore pozwalają swoim facetom na wyjazd zagranice, rozumiem wyjazd na krótko, ale 2,3,4 lata ? to sie niemal zawsze konczy problemami

Gość gość
też tego nie rozumiem, powinni ejchać razem, co to za malzenstwo na odleglosc

Gość gość
moja mama zna kobiete ktorej mąz pojechał do Anglii juz kilka lat temu, przyjezdza do Polski w niektore swięta, w wakacje na tydzien-dwa i wiecie co ? jej mąż ma w Anglii inną, ona sama sie tym chwali, tzn nie chwali ale nie ukrywa tego, ze on zyje tam z jakąś :O rozwodu jeszcze nie mają, jak tu przyezdza to udają szczesliwe malzenstwo ,chodza sobie na spacerki, na zakupy jezdza, kase przysyla wiec jest dobrze :D nie rozumiem takich ukladow, maz ma mnie w d***e, zyje z inną, ja od niego kase biore na siebie i dzieci, rozwodu nie mamy i udaje szczesliwą zone :D masakra

Gość gość
bywa i tak

Gość gość
Po pierwsze za granicę. A po drugie mój mąż wyjechał na 3,5 roku, dziecko miało wtedy 1,5 roku, wrócił, wybudowaliśmy dom, jest cudnie.

Gość gość
ja kobieta wyjechalam z kraju 2 lata; mam faceta w pl, czeka za mna :-) I PLANUJEMY WSPOLNE ZYCIE; JESLI ZWIAZEK DWOCH OSOB JEST SLABY ZBUDOWNY NA SLABYCH FUNDAMENTACH to nie potrzeba wyjazdu i sie rozpadnie,jesli ejst to prawidziwa milosc to przetrwa !!!

Gość gość
jest cudnie x takie idiotki potem się dowiadują, ze ich misio dymał prostytutki i zarazil je HIVem, HPV, albo ze mial romans...z innym facetem :D albo ze ma dziecko gdzies tam :D naiwne lalunie