Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ucząca sie przyszla matka

Polecane posty

Gość gość

Witam proszę o pomoc . Moja córka w kwietniu zostanie matką i również w kwietniu osiągnie pełnoletność . Nadal sie uczy i po porodzie również te naukę będzie kontynuować .Chciałabym się dowiedzieć czy może liczyć na jakieś wsparcie finansowe z urzędu tzn zasiłki ,becikowe?Może któraś z Was ma,jakieś doświadczenia ? Pozdrawiam

Gość gość
nie stać na dziecko a się zdecydowała na nie, precz od pieniędzy podatników, podatnicy z nią nie spali, ładnie wychowałaś córcię, do pracy, jak się założy rodzinę to się z********a na nią, jak tak ją wychowałaś to teraz ty zapieprzaj na nią i dziecko

Gość gość
A z jakiego tytułu zasiłek, wybacz bo nie rozumiem. Jak ojciec się miga - to pozwać o alimenty. Jak nie od niego to od dziadków dziecka. Tak wychowałaś córkę więc sama też się bierz do roboty - albo pracuj na opiekunkę dla dziecka (gdy córa będzie chodzić do szkoły), albo sama z nim siedź. Nie wymagaj od innych tego.

Gość gość
a co to dziadki im kazały się pieprzyć, nasz rząd popierdolony jest tak samo jak te przepisy o dziadkach. Gówniarze pierdolą się jak bure suki a dziadki maja odpowiadać. Uczyć się można zaocznie w sobotę i niedzielę a na tygodniu do pracy niech idzie, ma siłę się pieprzyć to i ma siłę zapierdalać na dziecko

Gość gość
zasiłek rodzinny jeśli się łapie twoja rodzina (bo tworzycie wciąż z jedno gospodarstwo) wypłaca mops. becikowe jeśli nie przekraczacie dochodu też się należy. alimenty od ojca dziecka.

Gość gość
"a co to dziadki im kazały się pieprzyć, nasz rząd popie**olony jest tak samo jak te przepisy o dziadkach. Gówniarze pie**olą się jak bure suki a dziadki maja odpowiadać. Uczyć się można zaocznie w sobotę i niedzielę a na tygodniu do pracy niech idzie, ma siłę się pieprzyć to i ma siłę zapie**alać na dziecko " Jakim cudem z Twoim IQ odpaliłeś kompa i przeglądarkę? Radze stulić pysk i nie wypowiadać się o rzeczach o których nie masz pojęcia.

Gość gość
stulić pysk to trzeba było swoje córci mówić wcześniej, teraz to z*********j na wnucze i to ty teraz zamknij pysk jak nie umiała córci wychować

Gość gość
W zyciu zdarzają,sie różne sytuacje również takie Ja akurat pracuje i też place podatki .Jak widac lepiej zbesztać niż pomóc.....masakra .Może według Ciebie powinnam ja z domu,wyrzucić??Nie zazdroszczę Pani charakterku i życzę więcej empatii na problemy innych ...A za takie "życzliwe " komentarze dziękuję

Gość gość
o widać jakie Q ma twoja córcia, no nie, nogi rozłożyć to byle przygłup potrafi, mając Q zerowe

Gość gość
Nie jestem autorką. Ale jak widać ta jej córa jest mniejsza patolą od Ciebie 🖐️

Gość gość
Mniej życzliwym dziękuję i proszę o nie wypowiadanie sie .Moja córka się uczy super i IQ ma wyższe niż co niektóre osoby tutaj .Czasem moje inteligentne Panie mozna wpasc nawet zabezpieczając sie ...ale nie o tym tutaj chciałam pisać.Nikt nie chce naciągać nikogo na kasę Chcę tylko wiedzieć czy mozna liczyć na jakąś pomoc i tyle .Ojciec dziecka jest przy niej i pracuje Chciałam wiedzieć czy jesli becikowe należy sie wszystkim ...to czy również ona je otrzyma .Pozdrawiam

Gość gość
Dostanie zasiłek "Q"