Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wypada mi napisac na fb do dyrektorki ze chce wypisac corke z przedszkola?

Polecane posty

Gość gość

Od czerwca była 16 razy. Teraz stwierdzono u niej astmę. Chce ja wypisać do wiosny i później znów sprobowac. Nie daje rady, ona się meczy, noce bezcenne, ja tez. I kupa kasy na leki. Pójdę w tygodniu osobiście, ale jutro ma lac a nie chce by mi naliczali kolejne dni...

Gość gość
Oczywiście, że nie. Bez przesady!

Gość gość
Deszczu się boisz? Kup sobie ambrele.

Gość gość
Nie. Zadzwoń z rana.

Gość gość
Absolutnie nie wypada! Jeśli nie jesteś w stanie osobiście jutro wypisać to rano zadzwoń. Osmieszysz się tym fb. W taki sposób dorośli ludzie nie załatwiają ważnych spraw.

Gość wifigdańsk
ja jak wypisywałam 2 lata temu ( to znaczy przepisywałam do innego przedszkola) to przyniosłam dyrektorce podanie na pismie i mysle ze taki sposób jest najtrafniejszy

Gość gość
Dziecinada

Gość gość
zadzwoń a nie pisz na FB, bo to żałosne.

Gość gość
Ja na jej miejscu i tak bym Ci naliczyła i powiedziała że nie zaglądam na fb Ile ty masz lat -15?

Gość gość
oczywiscie ze wypada. Ja skladam cv i podania o prace na fb, nikt mnie jeszcze do pracy nie przyjal, ale to kwestia czasu

Gość gość
Ale przecież jak dziecko jest chore to nie placi się za przedszkole. Moje dziecko jak ma nieobecność z powodu choroby, to zawsze dzwonie do przedszkola ze dziecka nie będzie i nie place za te dni. A jeśli chodzi o wypisanie dziecka to trzeba isc osobiście.

Gość gość
gołębia pocztowego wyślij

Gość gość
Nie, autorko, nie wypada. Wypada iść osobiscie i podpisać rezygnacje. Zresztą o jakim placeniu ty mowisz? Jeśli jest zgloszone, ze dziecka nie bedzie przez tyle i tyle dni to za te dni nie placisz. Płaci się tylko za te dni, w które dziecko jest w zlobku czy przedszkolu. A go gościa z 8:18 Nie licz na prace wysylajac cv przez fb. Cv wysyla się na maila lub zanosi osobiscie. Nikt nawet nie czyta tych wyslanych przez fb. Ja mam firme i gdybym dostawa cv na fb to momentalnie taki potencjalny pracownik jest dla mnie skreslony i nie ma szans.

Gość gość
Masakra. Swiat sie konczy.

Ależ autorko Ci przyszedł pomysł do głowy :o Rusz cztery litery i idź osobiście.

Gość gość
9.18 nie skapnelas sie ze to byl ironiczny wpis??? :o

Gość gość
serio z tym fb? Należy nie dość że zanieść na piśmie to jeszcze zrobić kopię i wziąć potwierdzenie że pismo zostało złożone. Data wpływu i podpis osoby przyjmującej oświadczenie.