Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawdopodobieństwo zajścia w upragnioną ciążę

Polecane posty

Gość gość

Witam :) Z mężem staramy się bardziej spontanicznie o potomka. Mój ostatni okres to 30 października, a cykl trwa średnio 35 dni (tak mam, robiłam badania i wszystko ze mną w porządku :)). W nocy z wczoraj na dziś kochaliśmy się i doszło do wytrysku spermy wewnątrz mnie i tak przespałam całą noc. Dodam że mam podwyższoną temperaturę i kłucie jajnika tak jak przy owulacji. Czy istnieje prawdopodobieństwo, że trafimy w te dni? Ile plemniki żyją wewnątrz kobiety? Próbowaliśmy już w dni płodne w sam środek, po tym i nic, więc może troszkę wcześniej przyniesie skutek. Czekam na mam nadzieję pozytywne odpowiedzi

Gość gość
Nikt nie pomoże?

Gość asdsas
Idź do lekarza, prawdopodobnie będzie juz widoczna płeć.

Gość gość
Pytałam o prawdopodobieństwo zajścia w tych dniach, nie czy jestem w ciąży... ah ludzie ludzie

Gość gość
:-D no brak słów na idiotkę ale się przynajmniej uśmiałam :-D

Gość gość
Idiotka to z Ciebie wyrosła :D Jak masz tak pisać to nie pisz w ogóle . Pozdrawiam

Gość gość
U zdrowej pary współżyjącej regularnie w dni płodne -możliwość zajścia w ciążę wynosi 25%.

Gość gość
Dziewczyno weź poczytaj artykuły na ten temat w internecie bo to jest i smieszne i załosne zarazem żeby przyszłą matka pytała na forum czy jest prawdopodobieństwo zajścia w ciążę na forum. I z tą Twoją spontanicznością w temacie też bym nie przesadzała bo widać, że jesteś nakręcona....

Gość gość
Raczej bym powiedziala, ze nie mozliwe. Przy cyklu 35 dniowum i ostatnim okresie 30. pazdziernika, dni plodne bedzie miala kolo 16 listopada, wiec dopiero za tydzien.

Gość gość
Jeśli tydzień przed owulacja juz się nakrecasz to raczej nie działasz spontanicznie. Dni nieplodne w których jesteś mają to do siebie że są nieplodne. Wątpię by twoj mąż miał tak mocne plemniki, które byłyby zdolne przetrwać dłużej niż 3 dni

Gość asdsas
Dziewczyno weź poczytaj artykuły na ten temat w internecie bo to jest i smieszne i załosne .. Dobrze, że nie ma tu opcji załączania filmów...

Gość gość
Rany ... Mam nadzieje ze ona nie bedzie miala za duzo dzieci, biedactwa...

Gość gość
Rany...ta Twoja spontanicznosc objawia sie tym ze tydzien przed dniami plodnymi zaczynasz lament czy moze sie udac? Na forum? Masz 17 lat?

Gość gość
Jesteś płodna... Hmm cenna wiedza, wiele kobiet tego nie wie. Ja mam cykle jak zegarku, owulację potwierdzoną, drożne jajowody, mąż super nasienie i...o ciążę walczyliśmy ponad 4 lata. Robiliście Badania nasienia Hsg Laparoskopię diagnostyczną Histeroskopię Badania immunologiczne... Bez tego i wielu trudno nie mając dziecka powiedzieć "jestem w ciąży " Spontaniczności też Wam brakuje o czym świadczy Twoja obecność tutaj... Jak ktoś pisze, jak jesteście płodni to macie 25 procent szans

Plemniki żyją do 72 godzin choć najnowsze badania podają ze nawet i do 5 dni w dogodnych warunkach czyli brak infekcji odpowiednie ph brak przeziębienia stresu itp... poczekaj kilka dni i w dniu niespodziewanej miesiączki zrób test. Nikt ci nie powie czy u ciebie wzrost temperatury oznacza ciąże czy pocAtek infekcji.

Gość gość
U ZDROWEJ PARY tylko 25%?! o qrwa, nawet nie wiedziałam, że to tak niski wskaźnik, ja się 6 lat staram i tez niby wyniki w normie, HSh i inne cuda i ciązy brak

Gość gość
ja czytałam że 20-30%, no ale to i tak średnio wychodzi 25%...też jak kiedyś o tym przeczytałam, to mi się tak mało wydało...no ale cóż...

Gość gość
Ja bym powiedziała że to wskaznik u zdrowej pary bez stresow. Jak ktoś się nakręca, tylko o tym mysli to skuteczność minimalna