Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wózek spacerowy Baby Design czy Graco Mirage prosze o pomoc?

Polecane posty

Gość gość

Potrzebuję małej składanej spacerówki która będzie lepsza dla dziecka Baby Design czy Graco Mirage ?

Gość gość
Mam baby design, taka sobie szczerze mówiąc. DZiwnie wyprofilowana, dziecko się zsuwało. Fakt - lekka, zwrotna, funkcjonalna, ale widziałam potem lepsze i bardzo żałowałam, że kupiłam akurat Baby Design (teraz już nie jeździ w wózku więc problem na szczęście się skończył).

Gość gość
graco mirage strasznie trzeszczy

Gość gość
Aa i w baby design są ujowe pasy. Nie da się ich ściągnąć konkretnie, wiszą na dziecku, ten cały środek pasów (tam, gdzie się je wpina) tak samo wisi, bo jest kompletnie nie do ściągnięcia, nawet regulacji nie ma. Do wózka poza tym nie jest dołączona folia przeciwdeszczowa.

Gość gość
Wszystkie Graco z plastikowymi kołami trzeszczą, także to nie jest problem tylko jednego modelu.

Gość gość
ja mam graco mirage i wcale nie trzeszczy. Troche mnie wkurza,bo jak dziecko zasnie to nie ma gdzie nozek wyprostowac,a podstawka jest "schowana" wiec nogi wisza. Wozek jest poreczny,latwo sie sklada,nie trzeszczy.

Gość gość
Ja mam wprawdzie baby design wielofunkcyjny ale też trzeszczy jak diabli. A zaczal juz po miesiącu uzywania. Na plus zwrotnosc tak jak ktoś wyżej wspomnial.

Gość gość
Potrzebuję wózka w przystępnej cenie, łatwo składającego się , i wygodnego dla dziecka, może baby design travel

Gość gość
Baby design ma większą budke

Gość gość
Chicco lite way