Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pierwsze badanie u gina po CC

Polecane posty

Gość gość

Jak powinno wygladac? Mialam tylko przez pochwe i zastanawiam się czy nie powinnam mieć USG lub zleconych jakis badań...

Gość gość
ja tez mialam tylko badanie przez pochwe

Gość gość
najpierw sprawdził brzuch i ranę po cięciu, potem badanie na fotelu i tyle, rodziłam w maju, w grudniu wybieram się na usg,żeby sprawdzić czy faktycznie wszystko ok

Gość gość
Teraz możesz sobie gdybać! !! Zawsze podczas Każdego badania powinno mieć męża nawet podczas cc mamy prawo do obecności. Lecz gdy jest się zacofana i wstydzi partnera to masz co masz. Dodam że mąż to świadek którego boi się lekarz a nie może wyprosic

Gość gość
Ile po porodzie badalyscie sie? Boże, nie wiem jak znajde czas na wizyte przy tym moim wyjcu...

Gość gość
ja miałam cc 7 mcy temu i jeszcze nie byłam, nie mam czasu znalezc nowego lekarza bo do tamtego nie wróce

Gość gość
ja byłam w 5 tygodniu, bo mi się zrobiły zgrubienia w ranie i się przestraszyłam co to jest

Gość gość
Ja miałam cc 2 miesiące temu. Pierwsza wizyta była wręcz "nakazana" ok 6 tygodnia po cc. Najpierw badanie na fotelu, potem usg dopochwowe, sprawdzenie szwów na macicy i stanu ogólnego narządów. Lekarz informuje co do miesiączki, antykoncepcji i czy można rozpocząć współżycie. Nie wyobrażam sobie nie iść na kontrolę po porodzie

Gość gość
ja jestem 2,5 miesiaca po cc i tez jeszcze nie byłam na kontroli :)