Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 zadziwienie zyciem

Czy przyjdzie nagla odmiana losu?

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
zadziwienie zyciem dzi艣 Tylko, 偶e ja nie mam 呕ADNYCH wymaga艅, powa偶nie. Ja jestem po prostu otwarta na ludzi, spotykam ich, poznaje, przebywam z nimi i wtedy dopiero okazuje si臋, czy co艣 nas 艂膮czy, czy nie, czy warto spotyka膰 si臋 dalej, czy nie. A Tw贸j kolega, ma z g贸ry ustalone wymagania, wed艂ug kt贸rych, chce dobra膰 sobie partnerk臋. 'nie jestem dobrym partnerem, bo "nie umiem tanczyc". ' 艢wietna wym贸wka, 偶eby zako艅czy膰 relacje z facetem. Zapami臋tam :P

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Idealny zwi膮zek dw贸ch robot贸w....w ko艅cu zrozumia艂am o co idzie. Tw贸j kolega wyprzedza ludzko艣膰 .To si臋 nazywa ewolucja...My kobiety jeste艣my w tyle. Prymitywne emocje jeszcze nami rz膮dz膮. Znasz ju偶 odpowied藕 na swoje pytanie ? Zwi膮zek robota z emocjonaln膮 istot膮. Czy to mo偶liwe ? Czy to mo偶e si臋 uda膰 ? Hm...Czy prymitywna ( nawet je艣li pi臋kna, inteligentna i BOGATA) kobieta mo偶e by膰 szcz臋艣liwa z robotem, kt贸ry nie wie co to poczucie humoru ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zadziwienie zyciem
go艣膰 dzi艣 - to nie byla jakas dluga relacja, dopiero sie poznawalismy, poszlismy (za jej duza namowa) na jakies wesele, a ze ja faktycznie za bardzo tanczyc nie umiem, to stwierdzila, ze "kiepsko sie ze mna bawila" i postanowila to zakonczyc.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zadziwienie zyciem
"Czy prymitywna ( nawet je艣li pi臋kna, inteligentna i BOGATA) kobieta mo偶e by膰 szcz臋艣liwa z robotem, kt贸ry nie wie co to poczucie humoru ?" poczucie humoru jest jakims tam czynnikiem, ale nie na tyle waznym, zeby z tego powodu skreslic osobe, ktora jest inteligentna, ladna, wierna i zarabia przyzwoita kase...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zadziwienie zyciem
tjk, zycie jest bardzo nieprzewidywalne. moga cie spotkac rozne rzeczy, jestes pewien, ze za 10 lat bedziesz zdrowy/zdrowa? itd. itd.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zadziwienie zyciem dzi艣 Najwidoczniej rozrywkowa dziewczyna, a przecie偶, nie ka偶dy kuma cza-cz臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zadziwienie zyciem
go艣膰 dzi艣 [20:53 ]-no tak, bardzo dobrze, ze w miare szybko to wyszlo, ja nie kumam i lepiej, ze sie ze soba nie meczylismy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tjk
No tak ;), bo nie inaczej przecie偶, na nieprzewidywalno艣膰 trzeba mie膰 plan i 艣rodki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zadziwienie zyciem
dokladnie tak, tjk. skoro sam(a) wiesz, dlaczego pytasz? :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tjk
raczej si臋 'drocz臋'? ;) przecie偶 nieprzewidywalnego nie przewidzisz; je艣li co艣 jest przewidywalne, to nie mo偶e by膰 mowy o nag艂ej odmianie losu; kibicuj臋 znajomemu, powodzenia! eot&peace

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zadziwienie zyciem
no ja widze dla niego tylko jedna droge: wziac sie ostro za siebie i zaczac regularnie trenowac na silowni. za 2 lata bedzie mial efekty i bedzie mogl podbijac do ladnych lasek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zadziwienie zyciem dzi艣 I problem rozwi膮zany.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zadziwienie zyciem
no za 2 lata bedzie mial 34 lata, jesli zrobi kaloryferek, to nawet mimo dosc waskiej sylwetki, zrobi dobre wrazenie na ladnej kobiecie, jak sie gdzies na plazy pokaze z tym. mysle ze to jedyna droga, tak jak pisaly dziewczyny w poprzednich postach - zeby byl udany zwiazek i sex, nie wystarczy, zeby facet byl inteligentny, zaradny i wierny. musi jeszcze sie podobac. i to jest ten jedyny element, ktorego mu brakuje, wystarczy tutaj nadrobic swoje braki. to zajmie czas, ale powinno sie udac ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zadziwienie zyciem
tjk, mam pytanie. jestes facetem czy kobieta?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ten Tw贸j kolega to niech sobie lepiej dobrze w g艂owie pouk艂ada, to mo偶e trafi na jak膮艣 w miar臋 kobiet臋....bez tego to nawet jak przejdzie milion operacji plastycznych, to pewnie te fajne dziewczyny b臋d膮 go omija膰 z daleka...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zadziwienie zyciem
A co ma niby sobie poukladac? Poza wygladem ma wszystkie cechy idealnego partnera: inteligentny, zaradny, dobrze zarabia, angazuje sie w relacje i jest wierny (nie szuka nikogo na boku). Jedynie nad wygladem musi popracowac. Reszta jest.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zadziwienie zyciem
gadalem z nim dzisiaj. mowi, ze juz sie zapisal na silownie, zaczyna od poczatku oczywiscie, od podstaw. praca bedzie dlugotrwala, bo interesuje go dlugofalowy efekt, a nie jakies "podtuczenie na sterydach". trener to samo mu powiedzial, co ja - ze pierwsze efekty bedzie mial dopiero po 6 miesiacach i to przy regularnych treningach, a widoczne poszerzenie klaty po roku, moze 1.5. no i tez nie wszystkie wady budowy sylwetki da sie tym skorygowac, nigdy nie bedzie wygladal jak rasowy meski wojownik haha. ale zawsze bedzie troche sie poprawic w tej dziedzinie, to mu na pewno tez doda pewnosci siebie w kontekscie swojego wygladu, wiec same pozytywy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tjk
to bez znaczenia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zadziwienie zyciem
a ja jestem jednak ciekaw, bo silisz sie na takiego psychologa wyglaszajac takie "prawdy ogolne": "Kiedy zrozumie, to si臋 dowie gdzie le偶y pies pogrzebany", a tak naprawde malo konkretnych rad od ciebie uslyszalem, poza tym, ze znajomy "nie zrozumial". Czego niby nie zrozumial? wlasnie juz zrozumial, bierze sie teraz za siebie, za 2 lata zobaczymy i porownamy :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tjk
:) to fajnie. powodzenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja uwa偶am, 偶e problemem naprawd臋 nie jest jego wygl膮d. Powinien si臋 bardziej otworzy膰 na kobiety, poznawa膰 je, dla niego, kobieta ma spe艂nia膰 konkretne ''warunki'', a je艣li ich nie spe艂nia, to on nawet na ni膮 nie spojrzy. Widzisz, kobiety na kt贸re on zwraca uwag臋, te偶 mog膮 mie膰 jakie艣 wymagania, chc膮 normalnego faceta, z zdrowym podej艣ciem do zwi膮zku. Takiego, kt贸ry doceni, to jakimi one s膮 osobami, a nie kolekcjonera pi臋kna. Kobieta, to nie bi偶uteria, nie przedmiot. A budowanie relacji mi臋dzyludzkich, to nie koncert 偶ycze艅.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zadziwienie zyciem
go艣膰 dzi艣 , on owszem - chce miec ladna kobiete - ale te ktore mu sie podobaly tez nie sa jakimis modelkami, czy tez nie jest tak, zeby kazda z tych, ktore mu sie podobaly, mogla byc modelka. np. jego byla (ktora mu sie bardzo podobala) miala owszem super figure, ale z twarzy byla przecietna. jak mu potem (juz po rozstaniu) o tym mowilem i pytalem go, czy tego nie dostrzegal, to powiedzial, ze oczywiscie ze dostrzegal, ale nie szuka doskonalosci, nie przeszkadzalo mu to, jemu sie podobala. faktem jest, ze gosc ma mega fio艂a na punkcie sylwetki - podobaja mu sie po prostu szczuple kobiety, tak juz ma. na twarz az tak wielkiej uwagi nie zwraca.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zadziwienie zyciem
Bardziej zwraca uwage na te sprawy zwiazane z wyksztalceniem i ambicjami zawodowymi. strasznie mu imponuja kobiety, ktore sporo osiagaja w zyciu zawodowym, mowi ze lubi ludzi ambitnych, ktorzy wiedza, czego chca od zycia, maja jasno zdefiniowane cele i do nich d膮偶膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a mo偶e ten tw贸j znajomy jest nadmiernie pewny siebie i przekonany o w艂asnej doskona艂o艣ci i dlatego tak zra偶a kobiety do siebie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 Te偶 si臋 nad tym zastanawia艂am, i bardzo mo偶liwe, 偶e w艂a艣nie tak jest.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ju偶 pisa艂am, snob, bubek

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zadziwienie zyciem
"snob, bubek" a mozesz uzasadnic, dlaczego tak uwazasz? tylko dlatego, ze gosc ma wymagania zwiazane z intelektem i ambicjami partnerki?

Udost臋pnij ten post

Cze艣膰 dziewczyny, Mam na imi臋 Milena, koordynuje dzia艂ania firmy szkoleniowej dla kobiet Nowa Ty. 29 listopada startujemy z Naszym pierwszym szkoleniem na temat negatywnych nawyk贸w. Chc臋 na nie zaprosi膰 10 kobiet, kt贸re ZA DARMO wezm膮 udzia艂 w tym projekcie, w kt贸rego sk艂ad wchodzi szkolenie, pobyt w pi臋knym miejscu nad morzem w Jastrz臋biej G贸rze, pe艂ne wy偶ywienie, park wodny, 艣wiat saun. Jedyny warunek jest taki, 偶e po szkoleniu dostan臋 od Was szczeg贸艂owe wytyczne co trzeba by by艂o poprawi膰, co by艂o dobre, a co by艣cie zmieni艂y. Potrzebujemy, aby pierwsze szkolenie zosta艂o przetestowane, po to aby艣my mogli 艣wiadczy膰 us艂ugi na najwy偶szym poziomie. Czy kt贸ra艣 z Was jest ch臋tna? Zosta艂o mi jeszcze kilka miejsc. Szkolenie zaczyna si臋 w niedziel臋 wieczorem 29.11.2015 a ko艅czy rano 03.12.2015. Odpowied藕 musz臋 zna膰 do WTORKU rano, gdy偶 musz臋 Panie zameldowa膰 w hotelu. Pokrywamy koszty szkolenia, zakwaterowania oraz wy偶ywienia. KONTAKT : szkolenia@projektnowaty.pl

Udost臋pnij ten post