Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ksiądz który zakocha się w kobiecie traktuje ją jak kuszenie szatana

Polecane posty

Gość gość

Ksiądz który zakocha się w kobiecie traktuje ją jak kuszenie szatana

Gość gość
taa ksiadz i zakochanie ,chyba w pieniądzach i nieruchomosciach wybranki :D

Gość gość
A co ty myślisz, że ksiądz nie ma uczuc? :O Miłość jest piękna i jeśli kogoś nie krzywdzi to jest dobra.

Gość gość
o tak piekna szczegolnie w twoim wykonaniu :D:D nie krzywdz wiecej ! bo to wróci , kobieta która sie zakochuje w takim zimnym draniu traktuje go jako kuszenie szatana i nie chce go wiecej znac ! owszem miłośc jest piękna :)

Gość gość
A co jeśli ta osoba siedzi w głowie już bardzo długo. I nie pozwala się wyrzucić z pamięci, mimo upływającego czasu,pomimo całkowitej bezsensownosci jakiegokolwiek wspominania....Czy tutaj szatan ma wieloletni plan działania???? Czy to tylko przewrotna ,a moze niepoprawnie romantyczna natura ludzka????.A może to jednak miłość? ?????? Ale przecież to już było. ...niezmienna jest ludzka natura,jak świat światem .Tylko czy w obliczu tego,że tylko raz sie żyje,nie warto byłoby przynajmniej pomyslec,co by było, gdyby...... Precz z moich oczu,posłucham od razu... Precz z mego serca...I serce posłucha. .. Precz z mej pamięci.Nie tego rozkazu Moja i Twoja pamięć nie posłucha....

Gość gość
serce też tak od razu nie posłucha :(

Gość gość
No tak.Najłatwiej zniknąć. Jest przynajmniej nadzieja,że co z oczu,to i z serca....A Nadzieja Matka...

Gość gość
Nadzieja matką głupich? Przeciwnie, nadzieja to matka tych, którzy nie boją się rzucać myśli w daleką przyszłość. Autor: Ludwik Hirszfeld

Gość gość
Miłość? Jak ją rozpoznać i nie pomylić z podróbkami...

Gość gość
Na co nadzieja tym,co nie boją się rzucać myśli w przyszłość, skoro przyszłości nie ma!!!! Ci,co odchodzą, nigdy nie wrócą, mimo tęsknoty,mimo nadziei,mimo próśb ... Powiedz mi,jak zawrócić bieg rzeki????jak niespełnienie zamienić w pełnię? ??

Gość gość
watpię w taką miłość ksiedza,to sa ci ktorzy bawią sie i sa na tyle niedojrzali i niegodni miłość, o czym my tu mówimy!? Tyle kobiet pokrzywdzoznych wyśmianych ~! zamknijcie temat i przestancie dywagowac ksieżą!

Gość gość
gdybym tylko wiedziała jak zawrócić bieg rzeki moje życie byłoby piękniejsze

Gość gość
pisząc tutaj pomyślałam o kimś kto księdzem nie jest ;) oj bo siedzą tutaj prostaki co wszystkich obrażają i traktują jednakowo :( kiedyś pisały tutaj dziewczyny o zauroczeniu, pisały tylko o zauroczeniu na kafe nic więcej nie robiły ale znaleźli się tacy co zwykła rozmowa na ten temat im przeszkadzała i wyzywają wszystkich na czym świat stoi - patologia :O Moge stwierdzić że ktoś jest przystojny ale nie muszę nic z tym robić. ksiądz przyjął świecenia ale nie przestał być mężczyzną tak samo ktoś może mu się spodobać ale nie może nic z tym zrobić , to znaczy może coś zrobić żeby zapomnieć , przestać myśleć o tej osobie tylko tutaj wszyscy osądzani są jednakowo i to w dodatku bardzo krzywdząco :(

Gość gość
kretyn wmawiamcały czas hołocie że -przyjał swiecenia i jest ks i wszytskomu wolno ! Ty zakuta pało , a nie odwazysz sie ****ać żony ,tylko tak na lewo i prawo ?rzuc tą twoja sutanienke ,ale wtedy co, nie bedzie chetnych na ciebie ?ty idioto .{Powiedz to papiezowi ciekawe co by rzekł słyszac obłudnika że mu wszystko wolno :D:D ty palanciem jesteś słaby i z ciebie taki ks od siedmiu boleści :D haa co ty reprezentujesz łajdaka chyba

Gość gość
w*********j gość dziś lub naucz się czytać i pisać ze zrozumieniem patologio i marginesie społeczny

Gość gość
c i o t o gość dziś skąd pomysł że ksiądz miałby zniżyć się do twojego poziomu i pisać na kafe ?

Gość gość
idz ty analfabeto w sukmance psychopato :D ty tumanie :) hee tylko chłopców nie gwałć !

Gość gość
p*****lniku nied***bany gość dziś myślisz ze jestem księdzem ? lecz się szmatławcu na nogi bo na łeb za późno :D

Gość gość
gość dziś twój stary za krótką jebał twoją matkę i oto widać efekty współczuje

Gość gość
Moim zdaniem księża nawet nie wiedzą o istnieniu kafeterii. Korzystają z elektroniki, mają facebooka, ale na pewno nie siedzą na forum. Chyba, że ktoś będzie chciał wykorzystać forum np.do swojej pracy naukowej. To może. Pamiętajcie, że każde uzależnienie jest grzechem, również siedzenie tutaj. Nie sądzę by ksiądz dał się zniewolić.

Gość gość
haha jktóry normalny tłumaczy sie z czarnej hieny która jest znienawidzona przez 99% obywateli 1%to mohery, jasne wiec ty wyżej psychopato :D znam takich któzy siedza mam sypnac nazwiskiem?mogę

Gość gość
w*********j gość dziś jedyny psychopata to ty baranie :D i po chuj tu się udzielasz ?

Gość gość ksiądzz
a ja ksiądz wiem o istnieniu tego forum ,wypowiadaj sie sam za siebie ,wiem to od niej

Gość gość
gość ksiądzz dziś pogrążasz księży :D

Gość gość
jakiej "niej"? kochanicy? :P

Gość gość
nic nie rozumiem

Gość gość
Każdy ksiądz po trochu jest psychologiem, do tego świadomym co robi. Jeśli ma kochanice, to tak czy siak jest niegodziwym człowiekiem, oszustem. Przecież wiedział jakie wybiera życie przyjmując święcenia. Dlatego nie ma usprawiedliwienia dla takiego księdza, tylko niszczy kościół wyrachowany oszust

Gość gość
Proszę cie o jakim niszczeniu piszesz ? tak reagują tylko mohery no sorry

Gość gość
chyba że tekst o niszczeniu był kierowany do pajaca z wczoraj to sorry :)

Gość gość
To już 20 miesięcy