Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boli brzuch, a okresu brak

Polecane posty

Gość gość

Hej, Od kilku dni boli mnie brzuch w podbrzuszu, czasami zakuje mnie lewy lub prawy bok brzucha, a okresu nie mam... Jutro będzie już tydzień. Kochałam się z chłopakiem miesiąc temu, dwa tygodnie po tym zrobiłam test - wyszedł negatywny, wczoraj zrobiłam kolejny ponieważ na wielu forach pisało, że bolący brzuch, a brak okresu to objaw ciąży - zrobiłam ponownie i wyszedł mi negatywny, kreseczka była jasna na znaczniku negatywnym ale była i żadnej innej nie było. Tu zdj: http://oi67.tinypic.com/4hp79f.jpg Minęł już miesiąc, poza tym 5 dni po spodziewanej miesiączce czyli wydaje mi się, że wynik wiarygodny. Tylko nie wiem co. Tym okresem... Ja sie bardzo stresowałam, że jestem w ciąży, mam nową prace, nieregularnie jadam, dodatkowo w ostatnich tygodniach łykałam dużo tabletek przeciwbólowych - to mogą być powody? Czy to coś poważniejszego i warto pójść do gine? Jak myślicie?

Gość gość
Prosze o pomoc, może ktoś tak miał

Gość gość
idz do ginekologa!

Gość gość
Sądzisz, że moge mieć jakieś problemy z jajnikami?

Gość gość
Stres moze miec jakis wplyw ale jesli nie dostaniesz okresu radze isc do lekarza bo nie koniecznie ciaza ale moze to byc cos innego

Gość gość
A co myślisz o tym teście? Wcześniej miałam taką konkretną czerwoną kreske na negatywnym wyniku, a teraz taka jasna :/

Gość gość
Co myślicie?

Gość gość
Tez tak miałam. Spóźnial mi się okres,testy negatywne..i po 7 dniach dostałam.

Gość gość
Na Twoim miejscu poszłabym do ginekologa żeby się upewnić czy wszystko jest w porządku. Skoro kuje Cię po bokach to mogą to być jajniki. Byłaś kiedykolwiek na badaniu USG jajników? Ja byłam na tym badaniu w przychodni www.godulahope.pl bo wykonują je bezpłatnie w ramach programu wczesnego wykrywania raka jajnika