Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaczynam mieć wszystkiego dość. Cały świat mnie wkurza.

Polecane posty

Gość gość

Mam dość ludzi i otaczającego świata. Jestem chujowym mało interesującym człowiekiem. Nie mam znajomych, nie wiem jak ludzie ich poznają. Kurwa, siedzę całymi dniami w książkach bo nic innego mi nie pozostało. Wkurwia mnie władza, ludzie którzy sie do niej garną, wszechobecna hipokryzja. Zauważyłem że największe niemoty i beztalencia osiągają w tej dziedzinie najwięcej. Moja eks mnie zdradała i teraz jest z nowym facetem już ponad rok , są szczęśliwi. Na uczelni ja wziąłem na siebie tyle że boje sie o ten rok. W domu chujowo, ojcec stracił pracę i od pół roku nie może nic znaleźć. Moje życie osobiste to porażka, jedyne na kogo mnie stać to dziewczynę z wąsem która wygląda jak facet. Ona sama o tym wie i tak o sobie mówi. Nikt lepszy na mnie nie spojrzy. Nie jestem w stanie stworzyć trwałego związku bo nie umiem kochać. W domu zawsze była patola... Jestem biedny, na nic mnie kurwa nie stać.Zacząłem ćwiczyć żeby jakos wyglądać ale po 1,5 roku zero efektu. Mam taki jebany metabolizm że przy 3tys kalorii dziennie nic nie tyje a po miesiącu wątroba zwija mi się po nocach. Wchodzę na fb i czuję że jestem i osiągnąłem dno. Na dodatek wkurwia nie wszechobecna głupota, główne cele w życiu to żeby się najebać na imprezie albo podymać. No zajebiście. Do tego wkurwia mnie 3/4 ludzi którzy osiągają ten pseudosukces stając się korposzczurami co nakręca telewizja jako "fajne i porzadane". Jestem kurwa straszną marudą ale czasami nie daję rady i to jest jedyne miejsce w którym moge się wygadać i wylać z siebie cała żółć.

Gość gość
gówno w życiu osiągnąłem, nic nie potrafię zrobić, staram się jak mogę i wszędzie odpadam. Nie lubię nikomu włazić w dupę, zawsze mówię jak jest, nie owijam w bawełnę, jestem chamem ale kurwa nigdy nie będę pieprzył bzdur żeby komuś się przypodobać.

Gość gość
Cały świat Cię wkurza? Tak myślisz?A wiesz dlaczego? Bo tak naprawdę jesteś wkurzony na samego siebie i na swoją bezsilność. A co za tym idzie? Ta wszystka żółć którą wylewasz. Napewno nawet i ptaki ifakt że drzewa są okrągłe też Cię wkurzają ;-) Pomyśl czy znajomi są Ci do szczęścia potrzebni czy tylko do tego żeby wyjść z domu bo brakuje Ci odwagi albo doszukujesz się wszelkich błędów w swojej osobowości? NIe truj chłopie. Rodziców się nie wybiera ale co możesz wybrać to swoją drogę w życiu. Nie miej pretensji do dziewczyny z wąsem, pomyśl że jej też nie jest łatwo, a poza tym, wąsa możny wydepilować albo zgolić więc w czym problem? Nie umiesz kochać bo nie chcesz. Trudno jest wzbudzić ciepłe emocje kiedy nienawidzisz całego świata.

Gość gość
Przynajmniej jesteś szczery :) To że teraz jest źle nie oznacza, że będzie tak zawsze? Twoje chude lata miną, jeśli zmienisz swoje nastawienie i zaczniesz pracować :)

Gość gość
Do Gościa 2:11 Jezuuuuuuuu..czy YT musi być odpowiednikiem na wszystko? Weź człowieku napisz coś własnymi słowami. Na takie pierdoły nie lecę.

Gość gość
ja tez