Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mnie sie nie podoba

Polecane posty

Gość gość

Mam znajomą. Bliską znajomą. Spotykamy się bardzo często. Chodzi o to, że większość moich rzeczy jej się nie podoba. Mówi mi to wprost, mimo mojej radości z zakupionej rzeczy. Przykro mi. Jej styl jest inny niż mój, jednak nigdy nie wyraziłam mojej niechęci do niego. Według mnie nie jest w dobrym tonie obrzydzenie ludziom tego co im się podoba. Według mojego mniemania mam dobry gust.

Gość gość
łącze sie z toba w bólu:(

Gość gość
Mnie się nie podoba słyszę każdego dnia. Powtarza to jak mantrę. Obawiam się, że nie tylko mnie.

Gość gość
Dziewczyna ma wyraźnie problem. Jest zgorzchniala z powodu swojej tuszy. Ja jestem zgrabna.

Gość gość
Raczej to jej należy współczuć. Uwierz mi na słowo ma problem i zastanawiam się jak jej pomóc

Gość gość
kup jej coś ładnego:classic_cool:

Gość gość
O tak to się ucieszy. Prezenty moje lubi

Gość gość
Nie mów jej co kupiłaś to nie będzie ci zrzędzić. Jak sama zauważyłaś, wasze Twój styl, i jej są zupełnie inne więc nie licz że to, co podoba się Tobie, spodoba się jej. Np. moja dobra koleżanka ceni sobie styl minimalistyczny podczas kiedy ja...uwielbiam antyki i "pierdołki". Ona twierdzi że nie byłaby w stanie tego ogrnąć (czyli moje "kurzowo-zbierające-pirdoły") bo ona by tak NIE MOGŁA! A ja? No cuż, sama sprzątam i odkurzam te "pierdoły" bo po prostu je lubię. Tym samym, nie lubię jej sterylnego, sali opercyjnej pustkowia. Faktem jest że mamy wiele innych spraw w których się zgadzamy a co do innych rzeczy,mamy po prostu dystans.

Gość gość
pewnie łączy was twój mąż:) albo jej:)

Gość gość
Właśnie ja mam dystans do jej stylu a ona wciąż krytykuje moje rzeczy. To chyba jest zazdrość. Czas zakończyć naszą znajomość. Mąż koleżanki mnie nie interesuje. Mój mąż może być dla niej interesujący pod względem finansowym. Wygląd i charakter już dawno skrytykowała.

Gość gość
Twojej koleżance brakuje kultury. Gdyby ją miała powiedziałaby raczej ładne ale nie w moim stylu