Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie zobaczę Cię ,ale wiedz że bardzo bardzo tęsknię i jestem smutna

Polecane posty

Gość gość
12:16 - zgadza się, nic nie bierze się z powietrza

Gość gość
a ja uważam,że co ma być to będzie

Gość gość
a poza tym jak ty możesz chcieć mnie zobaczyć,jeżeli ja chyba jestem zajęty,a ty masz męża

Gość gość
No bo serio kurde miałam styczność z dwoma takimi lamagami którzy bali się po prostu ale czego ? W najgorszym wypadku splawi ale czy sławie nie boli bardziej niż niespelniona ciekawośc i ciągła złudna nadzieja ? NIE jestem dziewczyną i sama musze brak sprawy w swoje ręce bo GDZIE PODZIALI SIĘ FACECI niedługo nie będzie można się rozmnażać bo im żeńskie genitalia wyrosną

Gość gość
Co ma być to będzie ? Chyba jesteś roślinka bez ambicji bo nic samo nie przychodzi w życiu trzeba sobie na wszystko zapracowac

Gość gość
ambicje trzeba wykazywać w okolicznościach,w których ma to sens,w których coś da,a w takie sranie w banie o sukcesie to wierzyłem jak byłem w szkole podstawowej

Gość gość
Po prostu wystarczy wyjść poza strefę komfortu i zaryzykować XX ale jak ktoś się boi własnego cienia to nic nie osiagnie

Gość gość
ale ja się nie boję niczego,po prostu są sytuacje,że się zesrasz i nic nie zmienisz,a już na pewno na nic dobrego

Gość gość
Podaj przykład bo jakoś sobie nie potrafię tego wyobrazić xd

Gość gość
jestem ze środowiska,które brnęło aplikacji prawniczych,które 7-8 lat temu było drogą do dobrej pracy i pieniędzy,dzisiaj wielu dalej w to brnie,żeby chociaż skończyć,a jest to droga do bezrobocia

Gość gość
Ale my tu mówimy o sferze uczuciowej

Gość gość
noto masz przykład ze sfery uczuciowej,mój brat dostaje p*****lca,nie wytrzymuje ze swoją dziewczyną i dzieckiem,a zaczęło się tak,że była zdesperowana na jego punkcie,udawała zupełnie inną osobę,żeby tylko go złapać,no niby uparła się i ma co chce,tylko patrząc na jego nerwy,nieustanną depresję,na to jak siedzi non stop u mamusi to co z tego dobrego wyszło,w

Gość gość
żeby mówić o jakichś ambicjach,walce,to musi to się odbywać w odpowiednich okolicznościach

Gość gość
musi to mieć jakieś ręce i nogi,coś chociaż trochę sensownego z tego musi wyniknąć,wtedy można mieć pretensje,że ktoś nie docenia tego może mieć,że nie podejmuje starań i marnuje szansę na coś fajnego między kobietą i mężczyzną

Gość gość
o widze że wpisów co nie miara ! Nikt was tutuaj nie zapraszał aje kieruje te słowa do faceta którego już nie zobacze

Gość gość
Ale jak to tak???