Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka98989

Czy ja go wgl kocham?

Polecane posty

Gość anka98989

Miłe panie... chciałam się zwrócić do was z prośbą o poradę, nie jestem głupią nastolatką, ani od niedoświadczonych osób nie chcę żadnych rad. Chodzi o to, że nie wiem, czy kocham swojego chłopaka.. Jestem z nim ponad osiem miesięcy. Jest bardzo czuły kochany, troszczy się o mnie, ale ja nie wiem co jest dokładnie między nami. Nie jestem pewna czy chciałabym spędzić z nim resztę życia. Wiem, że mnie kocha, ale czasem denerwują mnie w nim bardzo błahe rzeczy. Wiem, ze to głupie. Tomek dba o higienę i to bardzo, ale np. jak coś zje i razem leżymy, to bardzo przeszkadza mi zapach z jego ust. Nie powiem mu o tym, bo to może działać w obydwie strony, chociaż również higiena jest bardzo ważna, ale też nie chcę mu sprawić przykrości. Po drugie od początku nie miałam takiego "buuum" na jego punkcie... nie było ani przysłowiowych motylków ani nic w tym stylu. Jest ode mnie rok młodszy a ja zawsze pragnęłam mieć partnera, który jest stabilny finansowo i wie czego chce. Tomek dopiero zaczyna swoją karierę z zawodem, zarabia niewiele i na razie raczej nigdzie nie wychodzimy. Nie chodzi mi o pieniądze. Bo nie jest leserem i zaczął pracę, ale wydaje mi się że jeszcze nie wie czego chce, a ja się o niego martwię, żeby nie głodował ani nic. xd. Wiem że mogę na niego liczyć w każdej sytuacji... W sprawach łóżkowych nie jest za wspaniale, Jest to mój pierwszy facet, a ja od pięciu miesięcy ani razu nie czułam tego co on... nie doszłam. :P . W przeciwieństwie do niego, bo on aż za szybko. Potem ma wyrzuty sumienia że było mi źle i atmosfera jest napięta. Szanuje go bardzo, chce jego szczęścia, ale czy o miłości mojego życia jest tu mowa?

Gość gość
moze ma problemy zoladkowe albo zepsute zeby. popracujciena tym, mozna zwalczyc zly zapach z ust, ktorego moze byc wiele powodow - a jakosc waszego pozycia na pewno sie poprawi :D :D :D

Gość gość
Nie wiesz to się nie udzielaj