Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

podlej kwiatki

Drogie jadowite forumowiczki

Polecane posty

Pragnę Wam złożyć ogromne podziękowania płynące prosto z serca. Jestem naprawdę pod ogromnym wrażeniem waszej czujności, umiejętności czytania ze zrozumieniem a zarazem ogromnej empatii która w Was siedzi. Momentami czulam się trochę skrepowana ale nie ukrywam jak i również dumna że moje życie tak bardzo zawladnelo waszymi długimi, tryskajacymi jadem ozorami. W miarę możliwości postaram się być z wami tak często jak tylko bede mogła. Myślę, że to dla was radosna nowina wkoncu będziecie mogły czytać z natchnieniem moje wypociny. Zdaje sobie sprawę że jestem dla was niczym tlen bez którego nie możecie oddychać, niczyym nowy film w starym kinie :) jeszcze raz bardzo Wam dziękuje że jesteście tu że mną. Besos :* podlej kwiatki :)

Gość gość
malo smieszne, bardziej zalosne. Dowartosciowujesz sie ?

Gość gość
Och. Wreszcie ktoś napisał prawdę. Ja wchodzę na Kafe jak muszę sobie humor poprawić. Szkoda mi tylko kobiet które na prawdę oczekują odpowiedzi a otrzymują wyzwiska itp ..

Gość gość
Agatko wróciłaś!!!!!!!!!!!

Gość gość
to nie styl agatki to nie ona

Gość gość
Droga Podlej Kwiatki! Osobiście w doopsku mam twoje wypociny i wypowiedzi w niemal każdym temacie, jaki się na tym dziale pojawia. Jednak odkąd przeczytałam, że swojej 1.5 rocznej córce dawałaś w tyłek za to, że sikała w majtki lub na podłogę zamiast do nocnika, straciłam do ciebie jakikolwiek szacunek. Jesteś dla mnie dnem i zerem, bynajmniej nie z uwagi na klapsy, bo nie jestem ich przeciwniczką. Ale to, z jaką zwyczajnością i normalnością pisałaś o tym, że dziecko płakało, a ty byłaś konsekwentna mnie zmroziło. Jesteś chora psychicznie, dziewczyno.

Gość gość
Generalnie, to średnio Cie zauważyłam droga podlej kwiatkiem większości tematów. Jakos tak zadnych większych emocji we mnie nie wzbudzałas. Neutralna totalnie az do czasu-do czasu gdy bez żadnego wstydu i zażenowania opisałaś swoje praktyki względem dziecka 1,5rocznego. Wtedy dopiero Cie zauważyłam i zaczęłaś mnie drażnić. Wróciłaś podobno po jakiejś tam nieobecności i takie historie opisywałas usiłując wmówić wszystkim matkom ze to całkiem normalne. Nie, to nie jest normalne. Juz dostatecznie wiele merytorycznych argumentów użyto aby Ci uzmysłowić co takiego zrobiłaś, jednak do Ciebie nie dociera. Jak to mawiał moj dziadek-nie podchodź do konia od tylu, do byka od przodu a do idioty wcale. Ja sie tego trzymam i to moja ostatnia wypowiedz w Twoja stronę ponieważ nie przywykłam dostosowywać sie do takich nizin jakimi jestes Ty. Besos :******

Gość gość
to jest Agatka, mówię wam! córka się zgadza 1,5r. jej uśmieszki, to ona!!!

Gość gość
podlej kwiatki-Gratuluję

Gość gość
zona hakera a ty nie w pierdlu, z ta wredna? pamietasz jak nawywijałyście i lilce z bonifratrów? :P

Gość gość
tez cos mi sie wydaje ze to Agatka albo ta sama osoba stworzyla kolejna fikcyjna postac Agatko zamiast podlej kwiatki powinnas sobie nadac pseudonim Powieś firany