Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WyspiankaUK

i co teraz?

Polecane posty

Gość WyspiankaUK

Zostawil mnie.. powiedzial ze kocha ze jestem miloscia jego zycia ze zawsze bedzie mial mnie w sercu ale nie mozemy byc razem.. Jakis czas temu zaczal brac sterydy i pewnego dnia wrocil do domu i powiedzial ze nie wie co ma zrobic ze soba z wlasnym zyciem. Pozniej jak byl u rodzicow powiedzial ze konoec wiec spakowalam i sie wyprowadzialam.. Byl jego placz, chce byc ze mna w kontakcie, chce przyjazni nie chce mnie calkiem stracic! Minelo 45 dni a on pisze co u mnie slychac prawie codziennie?! Napisalam mu ze jesli chce wrocic to musi mi powiedziec. wtedy tzreba pogadac a jesli nie to musi mnie zostawic bo mnie to bardzo boli.. Zawsze byl kochajacy troskliwy myslalam ze to ten jedyny.. Sama mam metlik w glowie, wyprowadzilam sie do innego miasta znalazlam prace.. po zwiazku zostal mi nasz pies. Co ja mam zrobic? Mysle ze on sam nie wie czego chce, a ja poprostu juz przestalam wegetowac tylko zyc tyle ze z tym strasznym bolem i tesknota... ;((

Gość WyspiankaUK
tym bardziej .że trudna byłaby ta rozmowa , bo z racji , że mam duże potrzeby seksualne przespałam się już z dwoma jego kolegami. jemu po tych sterydach nie staje i się zmniejszył.. co robic?

Gość WyspiankaUK
co za glupoty ktos tu pisze! ja tego nie napisalam o spaniu z kolegami...

Gość WyspiankaUK
mam raczej ciągoty lessbijskie