Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy warto walczyć o faceta, któremu przestało zależeć?

Polecane posty

Gość gość

Witajcie :) Założyłam wątek, bo jestem ciekawa zdania na temat tego czy warto walczyć o faceta, któremu przestało zależeć na wczesnym etapie relacji. Każda opinia będzie dla mnie cenna, gdyż niebardzo wiem co mam zrobić w obecnej sytuacji, może ktoś znalazł się w podobnej. Do rzeczy: Od dwóch miesięcy spotykam się z o 7 lat starszym facetem. Z początku bardzo ubiegał o moje względy, czułam ze mu zależy na czymś więcej. Wszystko zmieniło się z chwilą gdy przestałam sobie radzić ze swoimi problemami. Nie chciałam się zwierzac, bo uznałam ze za krótko się znamy. No i bardzo się od siebie oddaliśmy Mało piszemy, rozmawiamy, rzadko się widujemy. Jest to w dużej mierze moja wina. Jestem zapracowana i skupiona na problemach. Dojeżdżam 50 km do pracy. Te dojazdy bardzo mnie męczą, mam nieciekawa sytuacje rodzinną, praktycznie zero wsparcia ze strony bliskich.Przestałam sobie radzić i zaniedbalam nasza relacje. Jestem strasznie zamknięta w sobie i on ma o to żal. Rozumiem go, bo rzeczywiście mało rozmawiamy. Z drugiej strony nie chcę go zadreczac swoimi problemami. Zależy mi na odbudowie relacji, ale obawiam się ze juz jest za późno :( Co prawda on nadal chce utrzymywać znajomośc, ale ogranicza spotkania. Nie jest pewny czy chce się angażować. Nie chce go do niczego zmuszac. Jak myślicie warto w tym przypadku walczyc?

Gość gość
O co chcesz walczyć?

Gość gość
walcz! nigdy się nie poddawaj, jak sama to zepsulas to staraj się to naprawić! życzę Ci powodzenia :)

Gość gość
Jeżeli on nadal chce to walcz, staraj się, ja mam faceta który nie chce rozmawiać i woli robić wszystko sam/ osobno. Póki widzisz, że jemu zależy to warto. Powodzenia!!!

Gość gość
Ja dojeżdżam 100 km i jakos żyje. Nie narzekaj