Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wspomnienia powróciły...

Polecane posty

Gość gość
slodka paskuda :) a jak okreslisz zachowanie,ze raz po raz jeszcze wypisuje,ze go zostawilam.Ze bylo minelo i juz nie ma do czego wracac.Podkresla,ze to ja chcialam sie rozstac,a on nie mial wyjscia,ze byl zakochany,a ja go zostawilam.Pisze to o poznych porach,zazwyczaj w weekendy.Podkreśla,ze chce zebym byla szczesliwa i ze nie ma pretensJI.Odbieram to troche jakby robil mi wyrzuty....to nie jest mile czytac takie sms od kogos kto kiedys cos dla mnie znaczyl....

Gość gość
jestes?co u Ciebie?u mnie w sumie bez zmian....praca-dom praca dom i tak w kołko.Ostatnio byłam na karnawałowej imprezie, niby zainteresowanie moja osoba duze...ale z mojej strony nic....Coraz bardziej brakuje mi drugiej osoby...niby nie jest źle ale jednak czegos mi brakuje.

Gość gość
widze ze na dobre Cie wcieło,czyzbys miala adoratora?MI juz całkowicie mineło.Było mineło i czuje sie najwspanialsza mloda i co najwazniejsze kobietą:)

Gość gość
Jeśli ktoś jest po rozstaniu z "miłością swojego życia" i potrzebuje rady jak z tym ze tak powiem walczyc jak najbardziej moge pomoc w temacie :)

Gość gość
Super, że wszystko u Ciebie w porządku :) Nie nazwałabym go adoratorem, to raczej taka internetowa znajomość, dużo z sobą rozmawiamy i właściwie tyle :)

Gość gość
cieszy mnie to:) A ja zamiast korzystac z uroków bycia singlem zazwyczaj po pracy siedze w domu i w weekendy również :(

Gość gość
To naprawdę tylko kolega, nic więcej :) Zrobi się cieplej, więcej słonka i wróci do Ciebie chęć życia ;) Zachce nam się więcej do ludzi wychodzić, zobaczysz ;)

Gość gość
mam nadzieje ze tak bedzie. Teraz musi byc juz tylko lepiej. Twój optymizm działa na mnie motywująco

Gość gość
Po burzy zawsze wychodzi słońce, pamiętaj ;) Jeśli dzisiaj jest źle, to jutro musi być lepiej, ale musisz dać coś z siebie ;)

Gość gość
dzięki za te słowa.

Gość gość
wiem ze nie powinnam sobie tym zaprzatac glowy,ale jednak cos we mnie siedzi a to ze jestes wdrozona w moj temat,musze Cie o cos zapytac.Wiem dziecinada to co zaraz przeczytasz,ale wiem ze mnie po czesci zrozumiesz.Byly zablokowal mnie na portalu domyslic sie mozna jakim.Tylko jaki w tym cel?Nie piszemy ani nie udzielamy sie na tym portalu od dawien dawna,nie lajkujemy niczego itd.A tu nagle wchodze z ciekawosci a tu okazuje sie ze jestem zablokowana, rozumiesz?

Gość gość
I rozumiem, ze się tym przejmujesz? Dlatego ja nie mam żadnego konta na facebook'u ;) Może kogoś poznał i nie chce, żebyś o tym wiedziała, albo ciągle o Tobie myśli i facebook, to było 'jedyna rzecz', która Was w jakiś sposób łączyła, dzięki, której mieliście z sobą kontakt. Tego nie da się jednoznacznie zinterpretować, bo go nie znam, nie wiem co siedzi w jego głowie. Po co się tym zadręczasz? Dał Ci jednoznaczny znak, że to koniec, więc przyjmij to w końcu do wiadomości, będziesz zdrowsza ;)

Gość gość
wiem ze bede zdrowsza,ale sama sie zadreczam niepotrzebnie,nie powiem bo rozbawilo mnie to z jednej strony.Tylko jak tak mozna w ogole robic?

Gość gość
po prostu wyrzucic kogos bo sie nie chce nic o nim wiedziec?przeciez przez ten fb nie mielismy kontaktu od bardzo dawna

Gość gość
Mi zadajesz te pytania? Prawidłową odpowiedź uzyskasz tylko od niego. Ja mogę tylko gdybać. Pamiętaj, każdy z nas jest inny i inaczej sobie radzi z różnymi sytuacjami w naszym życiu, jak miałam jeszcze konto, to nie przyjęłam zaproszeni od byłego, bo ten człowiek bardzo mnie zranił, więc nie chciałam mieć z nim nic wspólnego, nawet w sieci.

Gość gość
podejrzewam ze on tez nie chce miec ze mna nic wspolnego,dlatego mnie zablokowal.Wydaje mi sie ze nie chodzi tu o to czy on kogos nowego ma-on nie jest osoba taka ktora zmienia statusy czy tez wstawia zdjecia-nigdy tego nie robił.W ogole nigdy za bardzo sie nie udzielal na tym portalu.Ostatnio tylko usunelam swoj znacznik na naszym wspolnym zdjeciu widniejacym u jego brata.Akceptuje to bo innego wyjscia nie mam,ale tak sie nie postepuje tzn ja bym tak nie zrobila.

Gość gość
dodam ze w ogole nie mielismy kontaktu i to on pierwszy usunal znacznik zdjecie

Gość gość
moze po prostu nie chcial nic o mnie slyszec/widziec tylko po prostu zapomniec ze byl ktos taki?o to chodzi w tym blokowaniu?

Gość gość
Nie wiem. Nie jestem nim. Nie siedzę w jego głowie. Zapomnij o tym i żyj swoim życiem.

Gość gość
masz racje,po co o tym w ogole mysle i wracam-nie wiem....

Gość gość
co nowego u Ciebie?Mija 8msc i znow wczoraj te wspomnienia mnie dopadly....:(

Gość gość
Wspomnienia jak ptaki szybuja po niebie i tylko wsrod nich nie ma juz Ciebie......

Gość gość
jakie to życiowe:)