Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najlepszy środek na odchudzanie

Polecane posty

Gość gość

Jaki jest Waszym zdaniem najlepszy środek na odchudzanie, czy to jakiś suplement czy może coś innego?

Gość gość
sok z grejpfruta

Gość gość
Cześć. Najlepszy środek na odchudzanie nie istnieje. Skuteczne odchudzanie to połączenie paru rzeczy, po pierwsze: diety i bilansu odżywiania, po drugie sportu i aktywności fizycznej i po trzecie - najwazniejsze, to nastawienie. Poczytaj sobie artykuły takie jak hipnoza na odchudzanie: http://hipnosencja.pl/blog/hipnoza/hipnoza-na-odchudzanie/ albo poczytaj sobie o afirmacjach fitness, a na pewno zmienisz zdanie.

Gość gość
Wszystkie te środki na odchudzanie, to są tylko dodatki, to jest jakiś mały procent w skuteczności odchudzania. Warto stosować jakies środki odchudzające, ale to nie może być podstawa odchudzania, bo wtedy będzie tak, że będziesz jeść jeszcze więcej!

Gość gość
Z hipnoza jest naprawdę dobrze, naprawdę ona pomaga, bo zmienia nastawienie. Ja byłam jakieś 5 lat temu na sesji hipnotycznej i bardzo dobrze to wspominam. Przez jakieś pół roku trzymała mnie taka silna motywacja na odchudzanie. Później znów to jakoś opadło, ale teraz wybieram się znowu na jakąś sesję hipnotyczną, żeby ten efekt umocnić.

Gość gość
Nie ma czegoś takiego jak najlepszy środek na odchudzanie. Wszystkie środki są jedynie dodatkiem do diety, do ćwiczeń i uwaga - do trybu życia! Bo odchudzanie to zmiana trybu życia do jasnej ciasnej!

Gość gość
SDN - to jest najlepsze na odchudzanie, a nazywa się to Sport Dieta Nastawienie.

Gość gość
Co do hipnozy na odchudzanie, to też polecali ją na kilku innych dyskusjach o odchudzaniu: http://f.kafeteria.pl/temat/f2/odchudzanie-za-pomoca-hipnozy-p_3281307 Wydaje się to być logiczne, ponieważ to co steruje naszym odchudzaniem, to właśnie mózg. Nawet nie odchudzaniem, tylko sposobem i stylem życia. Dlatego dla mnie najlepszy środek do odchudzania to własnie praca nad sobą.

Gość gość
Z tą hipnozą to kolejna reklama. Lepiej ćwiczyć, jeść zdrowo i dbać o skórę kremami. Jak nie umiesz sama sobie poradzić to są dietetycy od tego a nie wiem ile kosztuje wizyta bo zawsze mi szkoda kasy było, ale moja koleżanka na tej diecie od dietetyka mogła jeść nawet ciasto i schudła 7 kg w miesiąc...

Gość gość
łohoho, wizyta u dietetyka załatwi sprawę. Bo dietetyk jest magikiem i powie "źryj 1000 kalorii dziennie i mozesz jeść nawet ciasto". Bez ćwiczeń, treningu i ostrego zapier... nie będzie efektów i taka jest prawda. Dlatego dietetyka i środki na odchudzanie można sobie wsadzić w tyłek. Nie będzie efektów po miesiącu. Odchudzanie to proces i styl życia.

moim zdaniem na schudniecie najlepszym sposobem jest jedzenie to co dotychczas tylko przez pół. i jeść 5 razy dziennie organizm nie może być głodny

Gość gość
Z pewnością po szarawym proszku się chudnie szybko, chudnie też niestety parę innych rzeczy, np zęby, żołądek, nery i bania się ryje niemiłosiernie. Tak to już jest z tym chemical romance, dlatego odradzam.

Gość gość
A może zamiast odchudzania liposukcja? Co Wy na to? Jaka jest skuteczność i cena odssania tłuszczu?

Gość gość
nie żreć tyle .........to najlepiej odchudza

Gość gość
Liposukcja jest droga. Za brzuch ze wszystkimi zabiegami to zejdzie ci z 10 000 zł, a odsysają maksymalnie 4 kilogramy. Moim zdaniem nie warto, bo to szybko wróci.

Gość gość
MŻ - mniej żryj

Gość gość
Moim zdaniem też najlepszy środek na odchudzanie nie istnieje. Mniej żreć - łatwo mówić, ale to tylko czcze gadanie jeśli nie poukładasz sobie tego wszystkiego w głowie. Stąd ja jak najbardziej jestem za technikami typu hipnoza, afirmacje mp3 czy jakieś synchronizacje.

Gość Zdrowieprzedewszystkim
Najważniejsze Jest Odchudzanie Zdrowe i Skuteczne Bez jo-jo. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu DNP czy Chiński Meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu z powodu mono-diety to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu DNP, Meizitang, Zelixa, T3, Retard, Alli, Term Line, Vitaslim, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex Novoslim, Asystorslim, Meridia i …..itp TRUCIZNY. TO TOKSYCZNE (CHIŃSKE I NIE TYLKO) ALE ZAWSZE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to naprawdę klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo no i oczywiście mądre efektywne odżywianie. Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) oficjalnie uznała zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki nagradzając je w 2013 roku pierwszym miejscem w kategorii – „Natural Product for Slimming”. Ja ostrzegam przed chemią a namawiam na naturalny susz ziołowy TibetanHerbs , ponieważ przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam i odmieniłam naprawdę swoje życie.