Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anieeek90

PURINA PRO PLAN MEDIUM dobra karma

Polecane posty

Gość anieeek90

Purina PRO PLAN MEDIUM 10-25 ADULT - Pyszne krokieciki karmy PRO są w takim rozmiarze by pasowały do pysków średniej wielkości psów.Ponadto karma znajduje się w opakowaniu, które można ponownie zamykać w celu dłuższego zachowania jej świeżości. Karmę udoskonalono zgodnie z najnowszymi badaniami naukowym, by była maksymalnie przyswajalna dla czworonogów. Karma sucha dla psów średniej rasy o wadze 10-25 kg zawiera naturalny błonnik pokarmowy usprawniający trawienie, specjalna formuła odżywcza pozytywnie wpływająca na serce i stawy. Karma okazała się bardzo dobra dla mojego psa ktos podzieli sie swoimi doświadczeniami z tą karma?

Gość kasia1k
Zastanawiałam się jak mój pupil przyjmie nową karmę, czy w ogóle będzie chciał ją jeść. Ku mojemu zaskoczeniu mój wybredny piesek pokochał tę karmę od razu. Z podobnym zapałem je tylko kosteczki :)

Gość edyta215
Purina Pro Plan Medium Adult to pełnowartościowa karma przeznaczona dla dorosłych psów ras średnich. Jest ona dopasowana do wymagań psa każdej wielkości, w każdym wieku i o specjalnych potrzebach. Mojemu pupilowi bardzo posmakowała i gorąco polecam ją właścicielom wszystkich czworonogów.

Gość mamaasia2
Nie przypuszczałam, że w dzisiejszych czasach jest jeszcze ktos, kto karmi swojego pupila odpadkami ze stołu. Tyle książek i artykułów napisano na temat szkodliwości takiego postępowania, a niektórzy nadal swoje. Chociaż, sama mam kolegę - wegetarianina, który na wegetarianizm przymusowo przerzucił swojego kota... Ja jestem natomiast na dobrej drodze do wprowadzenia idealnej karmy dla czworonoga. Od kilku dni dosypuję mojemu psiakowi Purina Pro Plan, łącząc z poprzednio pałaszowaną przez niego karmą. Chcę docelowo tylko ją podawać, bo czytałam o niej same pozytywne komentarze. Mój Rasti to taki typowy francuski piesek, nie zje tego co mu nie podchodzi. Tymczasem wyjadł z miski Purina Pro plan, a tę starą karmę zostawił! Myślałam, że będę mu musiała czym ją rasować, może jakąś mokrą karmą, a tu nic. Bardzo się cieszę, że wdrażanie poszło tak bezproblemowo. karma jest optymalna jeśli chodzi o skład ( a wiem, bo porównywałam ze składem innych), dobrze mieści się w psiej paszczy i jest praktyczna jeśli wyjeżdżam z psem, a zdarza mi się to dość często, bo oboje lubimy aktywny tryb życia. #purinabokocham! milka-hel

Gość Kaszlak84
Ja znam wiele osób, ktore tak jak piszesz karmią psy resztkami ze stołów i chociaż sama nie popieram takiego podejścia, to jednak rozumiem, że niektórych nie stac na drogie karmy, zwłaszcza gdy nie sami się decydowali na psa, tylko mają podrzutka i żal im było oddać. Owszem, wszędzie się pisz o porządnej karmie dla psów, przykład: http://www.krakvet.pl/artykuly/jaka-karma-dla-psa/ i o tym, że mają inne zołądki niż my, ale są w życiu sytuacje, kiedy nie stać cię na taką karmę i nie widze tu powodu do hejtu...

Posiadanie psa to przede wszystkim obowiązek. Nie hejtuję nikogo kto decyduje się podawać karmę ze stołu, choć tego nie popieram. W moim przypadku wybór karmy Purina został poprzedzony właśnie kalkulacjami i rozmowami z innymi psiarzami. Nie stać mnie na kupowanie karmy najtańszej, bo potem nie wypłacę się na leczenie zwierzaka. Kupowanie Purina wcale nie wychodzi drożej, bo dobrej jakości karmy sypie sie mniej, a pies dostaje potrzebną dobrze przyswajalnych składników odżywczych Już nic nie trzeba mu dodawać. Po karmie Purina pies jest zdrowy i w dobrej kondycji. milka-hel, #purinabokocham!

Gość gość
ja mojego psiaka karmię karmą od Doctor Dog, nie ma w niej żadnych ulepszaczy, jest całkowicie naturalna, odkąd ją je na przykład poprawił się wygląd sierści, jest teraz bardzo lśniąca

Gość Ola

Mojemu jednemu psu nie podpasowala, dlatego musieliśmy zmienić . Wet nam polecił bozite i się sprawdziła .

Gość klauudia

Bozita to zupełnie inna jakość. Lepsza. Ja kupuje tylko ich karmy juz od dłuższego czasu.