Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nagle zmiany w zachowaniu mezczyzny

Polecane posty

Gość gość

Od kilku miesiecy spotykam sie z pewnym mezczyzna. Nie jestesmy w oficjalnym zwiazku, ale spedzamy mnostwo czasu ze soba. Na poczatku okazywal duzo uczuc i zainteresowania, ale z czasem zaczal mi sie wydawac coraz bardziej oziebly. Ja sprawiam mu co jakis czas komplementy, ale zauwazylam, ze on ma z tym problem. Postanowilam przez jakis czas sie nie odzywac, aby zobaczyc, czy bedzie mu zalezalo na tyle aby ponownie sie otworzyc. Wychodze z zalozenia, ze lepiej aby to sie rozsypalo wczesniej niz pozniej, jezeli i tak ma sie rozsypac.

Gość gość
Czasami jest warto wszystko postawic na jedna karte. Powodzenia!

Gość gość
A Twoim zdaniem jemu nie zalezy, czy nie potrafi okazywac uczuc? To ma duze znaczenie.

Gość gość
Wydaje mi sie, ze nie potrafi okazywac uczuc, a dla mnie jest to duzy mankament w zachowaniu mezczyzny.

Gość gość
Jakie to byly komplementy z twojej str.?

Gość gość
Zaliczył to się dystansuje, widzi ze ci zaczyna zależeć to daje nogę...skad ja to znam:-( Nie zależy mu dlatego zaczyna ewakuacje bo robi się goraco i widzi ze tobie coraz bardziej zależy-typowe zachowanie wielu facetów! Ty go komplemantujesz???? no tak to już wszytsko tłumaczy....to ty go chcesz zdobyć a tego faceci nieznoszą..

Gość gość
Wlasnie, ze mnie jeszcze "nie zaliczyl," ale mniejsza z tym. Te komplementy polegaja na mowieniu cieplych slow. Nie rozumiem tej calej teorii, zdobywania, i nie kupuje tego.

Gość gość
Jakie cieple sllowa to byly?

Gość gość
Takie, ze doceniam jego obecnosc.