Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietysatepe

dlaczego kobiety są głupsze od mężczyzn

Polecane posty

Gość kobietysatepe

to kobiety są dręczone, dyskryminowane, bite, gwałcone często nie potrafią odejść od faceta kata. To kobiety mało osiągnęły w nauce, to kobiece rozmowy w 80% są o nudnych g****o-szczegółach, ploteczkach, kosmetykach. To kobiety częściej chorują na depresję, mają zaburzenia nastroju. To starsze kobiety dają sie nabrać na oszustwa typu "wnuczek dzwoni". To kobiety zawsze od początku istnienia sa robione w c***a i nie potrafią logicznie, analitycznie myśleć. To są fakty

Gość true story bro
zgadzam sie jeszcze dodam że matki polki katoliczki poświęcają życie dla dziecka kontrolują je, źle, toksycznie wychowują nawet biją a potem mają pretensje że na starość dzieciaki nawet sie nie odzywają hahaha idiotki j****e :O

Gość gość
A ty jeszcze tępszy. Gdyby nie kobiety faceci by wyginęli milenia temu.

Gość gość
g****o argument tępa kobieto. wymysl coś lepszego jeśli potrafisz

Gość mezczyznisatepi
to w przeważającej mierze mężczyźni są menelami, bezdomnymi jakieś 90% (ile widzieliście cuchnących kobiet menelek) to mężczyźni wykonują takie prace jak koleś wyworzący śmiecie, czyściciel szamba, to faceci nie rozumieją uczuć ani nie są w stanie wychwycić aluzji, niuansów, to faceci sa prości i nudni, to mężczyźni częściej są alkoholikami, katami, skur/wysynami. To faceci cześciej rodzą sie spaczeni z autyzmem, zespołem aspargera, zespołem downa mają zrypany chromosom Y który ma mało genów. zatkało przygłupie :O

Gość gość
obie płcie sa zrypane i tyle w temacie

Gość gość
szczerze ja mam problem z tym która płeć jest głupsza i bardziej zj****a to jednak faceci czesciej spadają na dno i okazują sie psychopatami i gównem ludzkim. Więc obstawiam facetów :)

Młodzi Włosi stali tyłem do mnie a przodem do zakonnicy która ich oprowadzała , szłam z mamą ale mama szła z przodu, zwolniłam koło młodych Włochów spojrzałam się na na ich z góry na dól, i z dołu na górę, obejrzałam z nimi i potem usiadłam z mamą na ławce słuchałam ich języka , myślałam że nikt nie widzi tego że patrzę się na młodych Włochów a ich rodzice to zauważyli i się śmiali , nie wiedziałam czemu się śmieją, dopiero w domu się domyśliłam że oni to widzieli ale wstyd ! Nie wyszło głupio ?

Gość kobyleczkaa
jakby faceci byli inteligentniejsi to nie zostawaliby masowo menelami-alkoholikami. Co jak co ale facetowi łatwiej o prace ale woli taki cwel j****y chlać i spaść na dno zreszta większość ludzi to idioci bo są sensorami Sensorzy 75% Intuitivy 25% ale to inna historia jak nie wiecie wpiszcie w google MBTI i zróbcie test na osobowość.

Gość kobyleczkaa
http://www.16personalities.com/pl jak wyjdzie wam że jesteście XXSX to macie szanse że jesteście idiotami, z badań wynika że 92% wynalazców to ludzi z literką n a tylko 8% to sensorzy, tak więc nie ma tu dyskryminacji kobiet tylko całościowo sensorów.

Gość gość
gość dziś g****o argument tępa kobieto. wymysl coś lepszego jeśli potrafisz X Wymyślać nie muszę. U kobiet lepsze riposty są normalne. Problem tkwi w tym, że ty posiadając bardzo ograniczony i zbyt przygłupawy rozumek, nie zrozumiałbyś treści.

Gość gość
Faceci to zj...by.

Gość gość
faceci to zboki i zwierzęta i potwierdzone naukowo, ze mają więcej zaburzeń np. jest więcej gejów niz lesbijek, więcej jąkających i sepleniących jest facetów niż kobiet itd.

Gość gość
kobiety to idiotki a faceci to zwierzęta