Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co jest złego w tym, że mężczyzna chce nie używanej dziewczyny?

Polecane posty

Gość gość

dlaczego mu zabraniacie i mieszacie z błotem? ja bym nie chciał wylizywać resztek spermy innego faceta z pochwy, lub jego śliny... to obrzydliwe!

Gość gość
kobiet się nie używa użyj za to mózgu

Gość gość
w dalszym ciągu nie otrzymałem odpowiedzi dlaczego facet który twierdzi, że chce nie używaną dziewczyna spotyka kobiecy ostracyzm

Gość gość
przestań używać określenia "używana", to ci odpowiem. to obrzydliwe określenie. człowiek nie jest rzeczą do użytku.

Gość gość
no dobra to dlaczego kobiety się bulwersują gdy facet powie, że nie chce jeżdżonej przez innych kolesi tylko chce dziewice?

Gość gość
W tych czasach to będzie Ci ciężko o dziewice. Juz 13 latki dawno po. Wiec ciężko znaleźć. Powodzenia :)

Gość gość
Moim zdaniem : nie chciał bym takiej ! Nie miał bym sił uczyć jej wszystkiego, a poza tym kiedyś może by chciała spróbować z innym jak to jest.

Gość gość
Bo to brzmi totalnie śmieszne, kiedy stary prawik, którego nie chciała jakaś zjechana przez 100 kolesi brzydula ma jeszcze jakiekolwiek wymagania. To tak, jakby żul żebrający pod sklepem, którego każdy omija odmawiał przyjęcia 2 zł drobnymi bo woli w jednej monecie - a i tak nikt mu nie zamierzał forsy dawać.

Gość gość
9:33 kiedyś miałem dziewczynę która była po 3 związkach (tak mi powiedziała) ja byłem 4 i zdradziła mnie bo chciała zobaczyć jak to jest z innym... więc wiesz argument z doopy, a co do nauki seksu to litości widać, że tobie zależy na łatwym dymaniu ;)

Gość gość
9:34 trzeba mieć wymagania i być konkretnym :)

Masz rację! Ja też bym nie chciała zlizywać resztek soków czy śliny innej laski z ...:D

Gość gość
a używany faceta to nie ma problemu hipokryci?

Gość gość
nie wiem czy używany facet to dla nas facetów problem, ale dla was już powinien być, a jak nie jest - to wasz problem :D

Gość gość zuza
Nie widzę problemu ze facet chce dziewicę ale też niech będzie prawiczkiem żeby było fair.

Gość gość
Żeby mieć wymagania trzeba mieć jakąś pozycję negocjacyjną. To jakbyś poszedł do Billa Gatesa i stawiał mu wymagania w sprawie np. cen jego produktów, a on sra na Twoje wymagania, bo nie jesteś dla niego żadnym partnerem. Właściciel dużej firmy owszem - może negocjować. Trzeba znać swoją pozycję.

Gość gość
9.34 ma racje :D gosc, ktorego odrzucily wszystkie (mam pewnosc 100%) nie ma nad czym wybrzydzac skoro i tak nikt go nie chcial, nie chce i chcial nie bedzie. Dokladnie to tak jak zul wybrzydzajacy, ze on 2 zl drobnymi nie przyjmuje, dobra farsa :)

Gość gość
na szczęście mam pozycję :P i tak chcę dziewicę!

Gość gość
jeżdżona przez innych? równie obrzydliwe. to tak jakby powiedzieć, że nikt cię nie weźmie do innej pracy, niż praca śmieciarza, bo już śmierdzisz i na pewno ten smród pozostanie. czy potrafisz się wyrazić normalnie? nie używając określeń, które są krzywdzące?

Gość gość
Boli was to, że faceci maja wymagania w które wy się nie wpisujecie i już nigdy nie wpiszecie co? I boli was to, że przez to najprawdopodobniej pozostaniecie rozjechanymi zużytymi starymi pannami których związki były oparte na seksie i trwały nie dłużej niż weekend :)

Gość gość
czyli twoim celem nie jest merytoryczna dyskusja poparta rzeczowymi argumentami i wzajemnym szacunkiem, tylko bezmyślne wyzwiska i insynuacje. dziwisz się, że kobiety mieszają cię tu z błotem?... zmień ton i przestań używać określeń "zużyta" i "jeżdżona".

Mnie boli bardziej to, że autor w pierwszym poście sugeruje iż kobiety się nie myją:o Co do zużycia to jedna laska ma z******ta stopkę..."lepiej się zużywać niż rdzewieć":P

Gość gość
Powiedz autor co robisz w życiu oczywiście poza tym że siedzisz na kafeterii bo do pracy chyba nie chodzisz?

Gość gość
chodzę do pracy (a raczej jeżdżę mercedesem) ale moja praca polega na tym, że sobie w niej leżę i hulam po internecie :) Psycholodzy ewolucyjni są zgodni i podczas badań dziewictwo zajmuj***ardzo wysoką pozycję z cech wymaganych przez mężczyzn :)

Gość gość
Odnośnie spermy i śliny na narządach płciowych: wierzę, że istnieje coś takiego jak szczoteczka do zębów, płyn do płukania ust, mydło i płyn do higieny intymnej. Tymi środkami, a także drogą śmierci naskórka i naturalnego systemu oczyszczania się pochwy, można się skutecznie owych wydzielin pozbyć.

Gość gość
No autor co robisz w życiu jakoś nie mogę się doczekać odpowiedzi.

Gość gość
Jasne masz pozycję :) A na kafe wchodzisz bardzo rzadko i hobbystycznie, wcale nie siedzisz tu codziennie po kilkanaście godzin i pewnie setki puszczalskich kobiet proponuje ci seks, a ty wolałeś pozostać kafeteryjnym prawikiem bo masz swoje zasady :D

Gość gość
Nawet jeśli masz jakiś majątek (śmiem wątpić), to traci to na znaczeniu przy twojej postawie wobec kobiet. Nie możesz pisać normalnie, bez tej nienawiści?

Gość gość
9:57 odpowiedź masz wyżej, ok można się umyć a jaka ja mam gwarancję, że nie trafię na jakąś imprezową doopodajkę po orgiach i skrobankach? Albo ex prostytutką, lub "zagubioną" idiotkę która miała romanse z żonatymi? NIE MAM! a dziewica mi taką pewność daję

Gość gość
mogę pisać normalnie tylko do dziewic bo puszczalskich nienawidzę :)

Gość gość
Ha ha ha płacą mu za leżenie coś kłamstwo autora widać na odległość jesteś nieudacznikiem na bezrobociu sfrustrowanym i zakompleksonym którego jedynym zainteresowaniem jest obrażanie kobiet.