Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co jest złego w tym, że mężczyzna chce nie używanej dziewczyny?

Polecane posty

Gość gość
Używane kobiety do kontenerów na zużyte kobiety! Dziewice do kochania!

Gość gość
Dziewica co nadstwiala d**y,albo do buzi brała?? Takie są te Twoje dziewice obecnie. No i błonę można również zrekonstruowac glupku

Gość gość
10:01 hahahaha przykro mi ale nie :D a czy mój majątek traci znaczenie bo obrażam nie dziewice? a co mnie obchodzi zdanie nie dziewic i czy one mnie chcą czy nie - ja ich nie chce i dalej mnie nie interesuje co o mnie myślą :)

Gość gość
Nie masz żadnej pewności nawet z dziewicą. Nie mówię, że każda dziewica lubiła rozrywki, ale jaką masz pewność, że się nie całowała, nie robiła ręką, nie to, nie tamto... Też nie masz pewności. Możesz mieć jakąś pewność, że nie miała w sobie penisa, ale inne części ciała mogą już być zbrukane. ;) Dlaczego twoim priorytetem jest czyjaś przeszłość, jeżeli ta osoba okazałaby się ciepła, mądra i dbała o ciebie?

Gość gość
10:02 taaa oczywiście już widzę jak dziewica bierze w żeby w doope jak nawet zawodowe prostytutki to nie chętnie robią a co dopiero dziewica w jakim ty świecie żyjesz? a co do rekonstrukcji błony to rocznie wykonują może z 10 zabiegów więc wiesz... ;)

Gość gość
troll od dziewic n*******la już od rana, jak co dzień 💤

Gość gość
Ty bezrobotny frajerze jakoś żadna do tej pory ciebie nie chciała i tak już zostanie będziesz czterdziestoletnim prawnikiem szukajacym dziewicy.

Gość gość
dlatego że nikt kto dawał doopy bo mu się to podobało na pewno nie będzie ani mądry ani o mnie dbał ;)

Gość gość
Cóż, zadałeś pytanie, dlaczego kobiety cię wyzywają na tym forum. Nie chodzi o to, że chcesz dziewczynę bez doświadczenia, tylko o to, że odnosisz się źle do innych kobiet. Dlatego jesteś mieszany z błotem.

Gość gość
prawnikiem? nie jestem prawnikiem jestem właścicielem :)

Gość gość
Jaki związek ma mądrość z czerpaniem przyjemności z seksu? Sądzę, że obie rzeczy można spokojnie połączyć.

Gość gość
Wiem,pracuje w gimnazjum. Włosy na głowie stają,od tego co młodzież wyprawia. Ale ok,żyj dalej w naiwnej nieświadomości. Nie mój biznes

Gość gość
- Co jest złego w tym, że mężczyzna chce nie używanej dziewczyny? - nic... kwestia gustu, kto co lubi

Gość gość
doświadczone to chcą tylko roochacze bo wiedzą że takie są łatwiejsze nie będą im doopy zawracać o związki a jak będą to krócej i szybciej dają no i fakt że umieją już to i owo, natomiast dziewica im tak łatwo nie da co ich zniechęca a jak są nastawieni na dziewice to zaczynają się z niej wyśmiewać że jest dziewicą po to tylko żeby szybciej dała doopy i się pozbyła tego poczucia winy i w końcu była akceptowana że dała doopy... żałosne

Gość gość
Dziewice nie nadstawiaja tylka i nie biorą do buzi? Człowieku w jakim ty żyjesz świecie???

Gość gość
10:10 no widzisz ale według nie dziewic już jest coś złego, ale one się boją że po prostu będą same - i słusznie ;)

A jaka cecha stoi wysoko w hierarchii oczekiwań kobiet zdaniem tych samych psychologów?

Gość gość
wysoki status społeczno ekonomiczny - kasa

Gość gość
Normalny facet znalazłby sobie tę wymarzoną dziewicę, a nie trollował dzień w dzień na kafeterii, tak jak ty, biedaku :P

Gość gość
Nie wiem skąd ci się bierze przekonanie, że kobiety z doświadczeniem zostają same na starość. Spędzasz czas z ludźmi? Masz rodzinę, ciotki, wujków, kuzynów? Chodzisz na spotkania, gdzie ludzie się socjalizują? Bo z tego co widzę, to kobiety, które były w związkach wcześniej, mają więcej doświadczenia odnośnie tego jak rozkochać w sobie mężczyznę.

Gość gość
Prawda jest taka,że niedoświadczonej kobiecie może zaimponujesz byłe czym..nieudaczniku

Gość gość
Ponadto, dziewictwo w dzisiejszych czasach wiąże się na ogół z dwiema rzeczami: religią albo nieśmiałością. Większość dziewczyn ma jednak popęd i chcą go rozładować. Są też takie, które po zaznaniu seksu nie chcą go więcej przeżywać. Są też lesbijki. Tyle odcieni szarości.

Gość gość
Co kto lubi. Chcesz dziewicy? Proszę bardzo. Ale po co obrażasz inne kobiety? I w dodatku przepowiadasz im czarną, samotną przyszłość. :P PO CO?

Czyli teoretycznie masz wszystko albo przynajmniej wystarczająco dużo... Dlaczego zatem obchodzi Cię czyjeś zdanie na problem, który nie jest albo przynajmniej nie powinien być dla Ciebie problemem?

Gość gość
Ba, jest też od groma odcieni szarości wśród mężczyzn. Są tacy, którzy umierają ze szczęścia, jeśli ich żony ich zdradzają i to na ich oczach. ;) Są tacy, którym seks jest bardzo obojętny. Są faceci, którzy chcą pięknych modelek, z których większość jest baaaardzo doświadczona. ;)

Gość gość
Umiem uszanować twoją potrzebę związania się z kobietą niedoświadczoną. Nie sądzę, by ktokolwiek ci pogroził paluszkiem i powiedział "nie wolno!". ;) Ale nie umiem zrozumieć twojej nienawiści wobec kobiet doświadczonych. To nie jest normalne, atrakcyjne i dobre. Żyj i daj żyć innym bez obrażania ich.

Gość gość
chodzę do pracy (a raczej jeżdżę mercedesem) taaa...ja też nowym mercedesem należącym do MPK- linia 87. i to z kierowca i za cenę biletu miesięcznego

Ja tam podejrzewam że problem tkwi głęboko. Autor powala swoją z******toscia (szczególnie tym w jak wysokim stopniu spełnia podstawowe kryterium atrakcyjności) aż do tego stopnia, że taka dziewica zwyczajnie boi się śmiertelnie aby nie zostać tylko posądzoną o materializm:o a taka nie dziewica ma to gdzieś bo przecież wiadomo że nic nie dowartościuje tak jak seks na tylnym siedzeniu mercedesa z facetem któremu płacą miliony za...nie pamiętam już, ale wiadomo o co chodzi;)

Gość gość
on jest wlascicielem swoich gaci i niczego wiecej, co za brednie o mercach i firmach 🖐️ troll typowy kafeteryjny przegryw