Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

LIMITLESS FORTE opinie

Polecane posty

Gość gość

Czy ktos stosował do nauki może ten suplement LIMITLESS FORTE? Jakie opinie? Czy to w ogóle działa i jak działa?

Gość gość
No ja nie wiem - szczerze nie korzystał bym z takich wynalazków...

Gość gość
A jak działają dokładnie te afirmacje i ta hipnoza?

Gość iza433
Ja byłam kiedyś na terapii hipnozy w Krakowie, która miała na celu poprawić możliwości nauki i pomogło - od tego czasu uczę się szybciej i co ważne z przyjemnością - tłumaczyli mi e duże znaczenie ma podejście do nauki i nastawienie mózgu i w tym właśnie pomaga hipnoza :)

Gość walde88
a Czy to bezpieczne?

Gość gość
Po takich kursach to jedyne zagrożenie że staniecie mądrzejszymi i dostrzegniecie swoją głupotę z przeszłości :D :D

Gość Mościckii_0
Zarówno afirmacje jak i hipnoza wspomagająca nauka jest w pełni bezpieczna i niesie za sobą żadnych skutków ubocznych :) Ja am stosuję afirmacje i polecam - nic złego mi się z nimi nie przytrafiło a EFEKTY są zadowalające i pozytywnie zaskakują

Gość gość
LIMITLESS FORTE to jakiś wymysł z ameryki chyba.... jest tych specyfików teraz...

Gość gość
Ja także korzystałem z Hipnozy do nauki - polecam :) są efekty :P

Gość gość
Jeśli już rzucacie takie metody nauki to polecam POCZYTAĆ NA TEMAT SUGESTOPEDII bo to wszystko na tym jest opartE a najpopularniejsze nagrania z tego zakresu to http://fruiti.pl/. To fachowy i naukowy termin wpływania na swój móżg za pomocą hipnozy i nagrań afirmacji - poczytajcie sobie :)

Gość gość
I faktycznie wykorzystując hipnozę albo te afirmacje można uczyć się nawet kilka razy szybciej?

Gość gość
O tej sugestopedii i hipnozie więcej jest w Anglii - tam znacznie więcej osób z tego korzysta.

Gość gość
Polska jak zwykle zacofanaaaa

Gość gość
TAK Sugestopedia tak działa - jeśli nasz mózg będzie na to podatny w odpowiednim stopniu to jest możiwe nauczyć się języka obcego w ciągu 2 miesięcy do poziomu komunikatywnego. Znam taki przypadek - mój kolega od podstaw niemieckiego tak się nauczył

Gość TomaszWAWA
biore LIMITLESS FORTE od 3 miesiecy. 1 tabletka na 2-3 dni, bo za często organizm odrzuca. Polecam szczególnie w te dni kiedy trzeba odpisać na dużo maili i ogarnąć wszystkie zaległe sprawy

Ostatnio szukając czegoś, co pomoże mi ogarnąć zaległości na studiach trafiłem na to: http://limitlessforte.com/#howitworks. Zamówiłem i pomogło mi działać o wiele szybciej i skuteczniej. Byłem kreatywny i wypoczęty cały dzień, a następnego dnia nie zauważyłem spadków i zmęczenia. Sen zupełnie mnie zregenerował.

Gość gość
Również ostatnio słyszałem o tej nowości, muszę sprawdzić, ale opinie są bardzo dobre. To byłoby dla mnie idealne rozwiązanie.

Gość kemotpoz
nie piszcie o LIMITLESS FORTE na kafeterii, potem każdy będzie mógł sobie zamówić... pomyślcie troche

Gość gość
Mnie pomogło Limitless Forte. Dzięki niemu jestem efektywniejszy i mogę sobie pozwolić na robienie tego, co lubię w wolnych chwilach. Polecam.

Gość gość
Limitless Forte daje kopa! Wziąłem na próbę i jestem mega zadowolony!

Gość gość
Limitless? Tak jak w tym filmie z Cooperem? Takie tabletki istnieją?

Gość gość
Co raz więcej pozytywnych opinii można znaleźć. Na stronie Limitless forte można zamówić za darmo 2 tabletki na próbę. Bardzo ciekawa opcja

Gość gość
zamówiłem Limitless Forte, czekam na tabsy

Gość SuperManiek
Sprawdzał, ktoś wersję trial? Jak z zamówieniem? Wygląda to ciekawie, ale mam wątpliwości...

Gość gość
Zamówiłem kilka dni temu trial, chociaż wcale nie byłem pewien, czy to zadziała. Zdziwiłem się, paczka elegancko zapakowana dotarła do mnie bardzo szybko, a samo działanie tabletki - dodaje energii, nie czuć zmęczenia, a przede wszystkim nie miałem żadnych skutków ubocznych, co jest najważniejsze przy takich suplach.

Gość gość
Gdzie mogę zamówić darmową próbkę?