Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

LIMITLESS FORTE opinie

Polecane posty

Gość gość
Tu na stronie możesz zamówić. Wystarczy podać dane i po kilku dniach będziesz mieć u siebie :)

Gość gość
użytkownik wyżej nie podał linku, to podaje: http://limitlessforte.com/. Spróbowałem i nie żałuje najpierw trial, a teraz opakowanie na miesiąc.

Gość BBbox
Faktycznie, wydaje się w porządku, strona bardzo ładnie zrobiona, chyba się skuszę na razie na ten trial.

Gość gość
Witam, interesuję sie zakupem limitless forte i chciałem sie dowiedzieć jak to jest z płatnościami. Przez ile miesiecy będzie to przychodziło bo zgodnie z informacja podczas zakupów jest napisane, że 49,99$ każdego miesiąca?

Gość Dejwid1905
Recenzja w wielu miejscach jest zwykłym czepianiem się, do tego recenzent nie przetestował produktu, więc jego wiarygodność jeszcze bardziej spada. Ja zamówiłem limitlessa ponad miesiąc temu i nie narzekam. Jeśli mam oceniać sam produkt- szybciej zapamiętuję, mam więcej energii, łatwiej się motywuje, a biorę codziennie rano jako suplement.

Gość gość
Nie wiem jak wy zamawiacie darmową próbkę ale ja za cholerę nie mogę.Wyskakuje mi zapłata.Dzwoniła nawet jakiś gość od nich i pytał dlaczego nie chciałem kupić? Powiedziałem że najpierw chciałem darmową próbkę abym mógł wypróbować.Do dzisiaj nie mam żadnej darmowej próbki a minęło już ponad miesiąc.Naciągacze i tyle w temacie.

Gość gość
No wlasnie... martwia mnie tylko te platnosci.... bo spoko, za pierwszy raz jestesm w stanie nawet zaplacic, ale jesli pozniej mam byc uwiazana od tego, aby co miesiac placic jakas kwote, to dziekuj***ardzo. Czytalam poprzednie wpisy i widzialam ze nie ktorzy juz to zamawiali, wiec moze ktos, mogl by mi powiedziec na jakiej to jest zasadzie wkoncu ? Chciala bym tylko narazie to sprobowac.

Gość glorek12
Ja zamówiłem stąd https://limitlessforte.com/ najpierw trial, a teraz poszło zamówienie na miesięczne opakowanie. Również jakoś nie za bardzo podobały mi się płatności, ale kontaktował się ze mną ktoś od nich i przekazał, że w każdej chwili mogę zrezygnować z zamówienia. Nie jest tak, że raz zamawiam i nie mogę się od tego uwolnić. A co darmowego triala, to kosztuje on dolara, więc nie taki darmowy, ale ja go dostałem bez problemu.