Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tesciowa "sadzi" niewybredne żarty przy rodzinie mysli ciagle o seksie :D

Polecane posty

Gość gość

przy dorastającej siostrzenicy wali tekstem "chłopa bym jeszcze chciała" a;bo przy nas mówi "oglądaj X., oglądaj tę scenę, będziesz wiedziała jak mojemu synowi zrobić dobrze". Albo tekst "o ta ma ładną dooope kobieta, spojrzcie" albo jeszcze to: "jak byłam młoda to miałam takie branie!!! wszyscy faceci za mną się ślinili" (mówi to kobieta którą zostawił facet 20 lat temu i od tego czasu nie ma i nie miała stałego faceta) Ja rozumiem, kazdy ma swoja seksualność a niektóre kobity 60+ jeszcze mają żar międyz nogami ale chyba w towarzystwie można się powstrzymać od pewnych komentatrzy, zwlaszcza w towarzystwie osob mlodych z rodziny, nastolatków czy własnych dzieci nawet jesli są dorosłe.

Gość gość
hahaha, moja teściowa jest taka sama. Bardzo lubi latać po sklepach i zawsze cos kupi a teść sie wkurza i ma na to sposób a dam mu d...i bedzie ok. Do mnie tak powiedziała. Sex dla mnie nie jest jakimś tam tabu ale wszystko w grannicach rozsądku ona tak czasami pir...li o tym sexie że czasami myślę że jest nimfomanką.

Gość gość
moja teściowa też zakrawa na nimfomankę i stara się epatować seksem choć nie dosc że jest już stara i zmarszczona to jeszcze grubawa. Ale o seksie nawija jakby ją ktoś nakręcił. Zastanawia mnie jak taka kobieta się uchowała z tą swoją seksualnością tyle lat bez faceta. Może to przez to niedo-roochanie takie ma fantazje

Gość gość
możliwe, widocznie ma jeszcze duży popęd albo tylko tak gada.

Gość gość
Moja jest taka świętojebliwa, że jak w serialu się całują to przełącza program :D. A jak jej szesnastoletni syn zapytał co to anal to powiedziała, że takie arabskie imię :D

Gość gość
17:50 rozwaliłaś mnie tym imieniem ....

Gość gość
jest na głodzie,nie dor****** dlatego ma szał macicy hehe pisze powaznie

Gość gość
ludzie...ale litości...są jeszcze inne sposoby na pozbycie się nadmiernego lub po prostu zwykłego popędu, niż gadanie o tym przy dzieciach i wnuczkach...to jest obleśne z ust takiej starej repetuchy

Gość gość
Mój ojciec jest prawie taki sam jak twoja teściowa

Gość gość
17.50 Alan...

Gość gość
To jakieś zaburzenia psychiczne częste u starszych ludzi. Jest obsceniczna, prowokuje, bo coś chce w ten sposób 'ugrać', np. waszą uwagę. Biedna kobiecina. Starość jest potworna, mam nadzieję, że nie dożyję :O

Gość gość
no nieźle...mam taką samą teściową...moja do tego jest gruba + nie nosi majtek ani staników

Gość gość
hahaha widze, ze to dosc typowe wsrod tesciowych:o jak mozna byc tak obscenicznym, oblesnym jak wyglada sie jak wyglada:D ktos musi byc mocno sfrustrowany aby tak zachowywac sie przy wlasnych dzieciach i wnukach:o najgorsze, ze te osoby same nie widza jakie to zalosne:o:o:o

Gość gość
seks im sie na łeb rzuca i syowym zazdoszcza ze te jeszcze maja kogos kto je wyruhha