Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomysł na bloga

Polecane posty

Gość gość

O czym najlepiej pisać bloga, jaka tematyka by Was interesowała? Podajcie proszę pomysły na bloga.

Gość gość
Mnie by interesował blog o wszystkim i o niczym.

Gość potykacz
Blog ekologiczny.

Gość gość
blog jak dajesz analanie

Gość gość
blog o kafeterii

Gość PanGag55
tu na kafe od wielu lat co chwilę się pojawiają tematy i pytania, co kupić dla trzylatki/trzylatka, a co na mikołajki dla dziewczyny/ chłopaka, a na walentynki, co pod choinkę a co na urodziny dla babci ? więc zrób bloga o prezentach dla dzieci , młodzieży , dorosłych, dla dziadków itd. , temat RZEKA i powodzenia

Gość gość
zależy po co chcesz pisać blog. bo jak nie wiesz o czym to chyba nie nie z powodu pasji

Gość gość
Dziękuję za odpowiedź, faktycznie blog o prezentach świetny pomysł, pomyślę o tym. Zainteresowań i pasji mam wiele, od fotografii i malarstwa przez książki, filmy, po fitness i zdrowe odżywianie i wiele innych .Proszę o więcej powaznych pomysłów, potrzebuję inspiracji.

Gość gość
Jaki blog ,by Was zainteresował, na dłużej? Piszcie ,proszę propozycje.

Gość gość
Czy wolicie blogi osobiste, gdzie autor pisze o sobie, czy raczej tematyczne, skupione na konkretnej tematyce?

Gość gość
spiertalaj

Gość gość
Wzajemnie

Gość gość
pisz kooorfa o co ci chodzi a nie słodzisz jak jepnieta księzniczka. zapytaj wprost: jaka tematyka zainteresuje was na tyle abyście klikali w fuwający spa.m i agresywne reklamy oraz wyłączyli ad blcka na stronie

Gość gość
mamy ci ,mówić o czym masz koorfa pisać? to pisz o masturbacji. wklejej swoje foty opisujj wrażenia reklamuj wibratory i żele. chhoj mnie obchodzi co spłodzisz bo i tak nie będę czytal tego gooofna skoro najwidoczniej masz wyjepane na to czy będzie to obiektywne ważne żeby wzbudzało ainteresowanie

Gość gość
Będę pisała co chcę, a ty siooo.. z mojego tematu skoro ci się nie podoba sioooo..

Gość gość
gdybyś tak sformułowała pytanie to już ci odpowiadam. blo.g typerski z newsami o lidze mistrzów np. nagrody, zarobki, struktura organizacyjna klubów, mecze live. zdejmuje ad blo.cka i klikam wszystkie rekla.my o ile nie mi nie przeszkadzają w trakcie meczu. jeżeli tak to wychodze z bl.oga i o nim zapominam

Gość PanGag55
jak wiadomo w Polsce jest bardzo wielu producentów piwa , powstają nowe browary i nowy blog można poświęcić dla nowych browarni i reklamować piwo pochodzące z 'pipidówka' ale jak historia pokaże, że ten browar powstał już 300 lat temu ale w czasie burzy się spalił lub w czasie wojny ze Szwedami został spalony albo Kmicic tam szalał z kompanami , kojarzę takie browary spalone w obecnym woj. świętokrzyskim a kiedyś kieleckim blisko Jędrzejowa, Szczekocin , Chlewic , Włoszczowy itd. można zrobić blog dla browarów regionalnych i reklamować region Polski z którego pochodzą

Gość gość
Swojej matce powiedz niech pisze bloga o masturbacji, pewnie się zdziwi co z ciebie wyrosło. Co,trafiła kosa na kamień cwaniaczku?

Gość gość
Świetny, niszowy temat o browarach, wielkie dzięki.Na pewno wezmę pod uwagę.

Gość gość
a nie jakieś podchody i głodne kawałki. o czym kochane dzieci chcecie dzis posłuchac bo babcie naszło na paplanie i chyba sie nie powstrzymam. jak można pytać o czym pisać bloga? jak sie na czymś znasz i cie to pasjonuje to o tym pisz a nie badania marketingowe uskuteczniasz. byle jak i o byle czym to każdy potrafi pisac tylko jaki sens jest w zaśmiecaniu tym sieci? bo ja żadnego nie widze oprócz twojej nadziei na łatwy zarobek kosztem twoich czytelników

Gość gość
tak świetny teat a zaraz sie okaże, że nawet nie pijasz piwa tylko szampany:D weź idź stąd bo cie zarzygam

Gość gość
Tak tak,denerwuj się i podnoś mi temat:) nawet ty się przydasz :)Co, zazdrość cię zżera,ze ktoś może zarobić,a tobie nie idzie?

Gość PanGag55
a jeżeli chcesz temat bloga bardzo poważny to też mam pomysł ale to jest temat dla historyków i polityków oraz dla IPN, temat omijany szerokim łukiem, ponieważ NIE ma dokumentacji historycznej na ten temat , jeszcze żyją ludzie, którzy pamiętają co było w czasie II WŚ , czyli Bataliony Chłopskie i inne armie ludowe lub zwyczajni kryminaliści chowający się w lasach byli skorumpowani z Niemcami i przychodzili do właścicieli ziemskich , którzy byli w AK i ze spluwą w ręku nakazywali aby z magazynów żywności wydali zboże albo ryby ze stawów , za odmowę wydania żywności zostali zwyczajnie zamordowani i znam takie historie ! Nawet IPN ucieka od takich tematów, gdy Polak mordował Polaka.

Gość gość
I nie zagryź mnie przez ekran, złośliwy działu.

Gość gość
ja pietole. jak chcesz zarobić na cwaniactwie to załóż blog polityczny. jedyne co mnie zżera to wkoorfienie na to, że jak szukam info w sieci to 9/10 informacji jest bezuzyteczna albo kłamliwa dzięki takim piertolonym cwaniaczkom jak ty

Gość gość
a nawet szkodliwa nie wspominając o marnotrastwie czasu ludzi, którzy mieli pecha wejść na twój przyszły blog. czas to pieniądz. może ty sie wzbogacisz ale straty dla ogółu będą stukrotnie wieksze co w konsekwencji ciebie też doprowadzi do ruiny. jak bym miał zakładać bloga w twoim stylu to założyłbym co najmniej 10 wszystkie oparte o plagiat. tu chodzi o zysk a nie o oyginalnośc więc jeżeli nie jestes dobra w informatyce to se odpuśc bo nie nadążysz z aktualizowaniem tych gniotów

Gość gość
Temat,rzeczywiscie ciekawy, nawet mnie to poruszyło i zainteresowało, chociaż z historią mam niewiele wspólnego.PanGag skąd takie dobre, oryginalne pomysły?

Gość PanGag55
ale spokojnie, o zabawkach dla dzieci i na temat piwa regionalnego może pisać nawet do 'bulu Komorowskiego' , niech sobie bazgroli

Gość gość
Przykro mi strasznie, że tracisz czas na kiepskich blogach, ale i takie mają prawo bytu. Internet jest dla każdego. l nic ci do tego, że ktoś pisze o czymś co nie interesuje ciebie ,a mnie na przykład zachwyci. Wyobraź sobie, że nie chodzi mi tylko o zysk.

Gość gość
Ale w was jadu panowie,boicie się konkurencji?