Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KWanka

Brak okresu brak ciąży ... Czy ktos tak mial?

Polecane posty

witam :) 4 moje ostatnie cykle trwaly 32dni, takze w tym, czekajac na okres czekam do tej pory to juz 8dni spoznienia(normalnie powinien byc 3listopada), wiec wiadomo jaka pierwsza mysl moze się nasunac, ciaza - o ktora staramy sie z mezem. 2-3 dni po spodziewanej miesiaczce mialam lekkie klucie w dole z boku brzucha a nastpnego dnia uczucie ktore ZAWSZE mam kilka godzin przed miesiaczka jednak okres ani zadne plamienie nie przyszlo... od tego czasu zrobilam juz kilka testow niestety wyniki negatywne, wyczytalam w internecie ze w przypadku wczesnej ciazy najpewniej jest sprawdzic na badaniach krwi b hcg ktore wykonalam w poniedzialek (9 listopad) wynik 2,36 - czyli na ciaze nawet bardzo wczesna nie wskazuje ... ostatnio staralismy sie 10listopada , a dzis(12listopad) przy podcieraniu sie zauwazylam tak jakby zylki krwi w sluzie(ktore sa podobno nazywane plamieniem implantacyjnym). Przez caly czas kiedy okres sie spoznia sluz mam rzadki czasami mam wrazenie ze wrecz jest az za wodnisty... Czy ktoras z was miala podobnie ? Bardzo pragniemmy dzidziusia ale te wyniki testow i badan a brak miesiaczki wogole ze soba nie wspol graja ...Czytalam ze z roznych wzgledow okres moze sie spoznic ale czy az tyle ??? to raczej nie normalne, w przyszlym tygodniu pojde do lekarza mam nadzieje ze uda mi sie to rozwiklac ...

Gość gość
Ja miałam sytuację,że przez 3 miesiące nie miałam okresu. Też byłam pewna,że to ciąża,ale okazało się,że mam bardzo rozregulowany cykl.