Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

want to want me

Kolejny temat o niczym

Polecane posty

Gość gość
Następna zazdrosna :O

Gość gość
Wy myślicie, ze jesteście tacy cool i w deche:D bo miłość bo serca bo kwiatki blawatki a ja czytam was z politowaniem, nawet mi się was czytać w sumie nie chce ale poprawiam sobie wami nastrój,; wami balwanami:D

Gość gość
Dorosli ludzie a poziom gimnazjum.

Gość gość
A ty idiotko odpowiadasz na każdy mój wybuch smiechu prosto w twoja twarz.:D brawa wandziu:D

Gość gość
Desperatka czeka na wawe i wyzywa want :-D

Gość gość
Chcecie się migdalic to nie róbcie tego na forum Want bo się tylko osmieszacie a bardziej on ciebie ośmiesza.Ale ty chyba to lubisz, taka wycieraCzka:D

Gdyby pisał do Ciebie byłoby lepiej. Wiem. Ale wybacz, przykro mi, że nie możesz poczuć się i przekonać jak to jest być wycieraczką :-o :-D

Gość gość
Want, wiem, że nie muszę tego mówić, ale... nie przejmuj się nią ;)

Gość gość
mle mle mle want:D myślisz ze Ci zazdroszczę? czego? poniżenia? że każdy cię miał jak chcial?:D idź dziewuszko sprzedawac zapalki🖐️:D

Gość gość
No nie przekonam się jak jest być wycieraczka :D i bardzo mnie to cieszy:D Może otwierasz praktyki z własnej kadencji ?

Gość gość
A teraz się rozplacz droga wandziu:( Zniknij udając ze cię nie ma:O

Gość gość
Poklepujcie się po ramieniu.Ta sama kultura.:-D No jak nie odpisać, skoro tylko na to czekacie?

Gość gość
Zimny jeszcze startuje want?

Gość gość
Pani eL wczoraj Jedyne co p******i, to się komuś we łbie. Pojęcie "całego dnia" chyba najbardziej. A ty kogo nie chciałeś przelecieć, Wawa, że Cię nienawidzą? yyy :-D

Gość gość
U Wilka te dwie pisały ze rozmowa z pomaranczami to dno dna ale widac ze na bezrybiu i rak ryba gdy sie chce pisac za wszelką cene heheheheh

Gość gość
Kogo Wawa nie chciał przeleciec?

Gość gość
Chodzi o Sakurę.....ale ciiiiii.....

Gość gość
Midsummer Eve 2015.07.30 Przykro mi gościu, że prezentuję jakiś poziom zarówno intelektu, jak i etyczny, niestety nic na to nie poradzę  Przywitam się tutaj ze względów technicznych (502 ), kawusi?  Nie wychodź z lunaparku, dziewczynko... Zgłoś wadera69 2015.07.30 Wystarczy herbatka. Obudze się myjąc głowę zimna woda Dzień dobry, o jakze, życzliwy swiecie ...Keep the beast in my nature under ceaseless attack... Insomnia Faithless gość 2015.07.30 Poziom? Chodzi ci o to,że masz znów nowy avek i stopę?Czy o fascynującą dyskusję z analfabetą wieczorem gość 2014.11.22 Wadera i Ciotki do garów, nienawidzą was tu. Możecie to obracać w żart jak macie w zwyczaju, ale taka prawda.

Gość gość
Sakura mdla istota, nudna . Want fałszywa i łatwa. A Wawa śmieszny i beznadziejny. Udawana przyjaźń między jedną a drugą, śmieszne wyznawanie miłości i bicie braw dla marnych aktorów. Oscara nie będzie, skrzynka pomidorków sie znajdzie;)

Gość gość
Pielègnowanie tradycji tutaj jest wyjàtkowym priorytetem😴

Gość gość
Kafeteria.pl Forum Życie erotyczneNiebiesko krwista pomarańcza Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat Niebiesko krwista pomarańcza  Poprzednie 1 2345678...48 Następne want to want me 2015.07.20 Przepraszam. Mam nadzieję, że kiedyś pojawisz się choć na chwilę, bardzo żałuję tego, co się wczoraj stało. Nie mów nic...gdy opuszkami drżących palców pieścisz mojewłosy...

Gość gość
Sakura to gosciówa 89, która cię wyśmiewała i hejtowała. Want nie widzisz tego???

Gość gość
gość 2015.07.30 Poziom? Chodzi ci o to,że masz znów nowy avek i stopę?Czy o fascynującą dyskusję z analfabetą wieczorem gość 1 Pani unikająca spacji chyba grzebie w archiwum przy weekendzie :)

Gość gość
Przecież to była Hajabuza!!!